Сприятиме Юпітер: Астролог назвав найвезучіші знаки Зодіаку у 2022 році

2022 рік, рік Водяного Тигра, обіцяє як радість та прибуток для одних представників зодіакальної сім'ї, так і розчарування для інших. Наступний рік може стати для них випробуванням на міцність. Так вважає астролог Олексій Максименко, повідомляє spb.mk.ru, зазначають Патріоти України.

Астролог заявив, що річна проєкція, яка відраховується від останнього з'єднання Юпітера та Сатурна, так званого великого з'єднання, буде в знаку Риб, тому головною у році буде планета Юпітер. З початку 2022 року й до першої декади травня включно Юпітер перебуватиме у знаку Риб. Тому до 11 травня — гарний час для Риб, Раків та Скорпіонів. У другій половині року Юпітер сприятиме Овнам, Левам та Стрільцям.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...