Стало тільки гірше: Зірки, які зіпсували зовнішність, зробивши "пухкі" губи (фото)

Ні для кого не секрет, що знаменитості є постійними гостями кабінетів пластичних хірургів. Все це зрозуміло, адже в умовах високої конкуренції, представникам шоу-бізнесу просто необхідно ретельно стежити за своїм зовнішнім виглядом. Однак багато зірок в гонитві за еталонами краси просто спотворюють себе, зазначають Патріоти України.

Особливо популярна зараз процедура щодо збільшення губ, яку поспішають зробити все без розбору. У цій статті ми зібрали тих, хто явно переборщили з ін’єкціями ботокса і філлерами в губах. В результаті вони не тільки не стали привабливішими, а навіть зіпсували свої обличчя.

Наталя Андрейченко

Зірка фільму «Мері Поппінс, до побачення!» 65-річна Наталя Андрейченко НЕ втомлюється дивувати шанувальників змінами в зовнішності. Актриса веде активну боротьбу за вічну молодість ось і моду на пухкі губи вона повз себе не пропустила. «Я на це дивлюся абсолютно позитивно і думаю, що в цьому немає нічого кримінального. Роблю це вже не в перший раз, мені подобається, коли у жінки пухкі губи», — зізнавалася зірка.

Амалія Мордвинова

Відома актриса і багатодітна мати в кінематографі проявила себе як досить ексцентрична особистість. Амалія не раз піддавала свою зовнішність «тюнингу», ось і губ Амалії торкнулися зміни.

Марія Максакова

Зірка опери теж не відстає від сучасних тенденцій і часто вдається до послуг пластичного хірурга. Однак накачані губи не додали зовнішності краси, навпаки, образ Максакової став відштовхуюче вульгарним.

Марія Горбань

Молода і популярна актриса російського кінематографа і так була досить привабливою дівчиною, але, як і інші знаменитості, пішла на поводу у моди і змінила свої губи. В результаті Горбань просто втратила своєї індивідуальності і природної краси.

Алла Довлатова

Довлатова заперечує, що збільшила свої губи за допомогою уколів. За словами актриси і телеведучої, такими губами її наділила матінка-природа, а те, що вони іноді виглядають пухкими — це просто герпес. Звичайно, сперечатися в цьому випадку безглуздо, адже результат, як то кажуть, на лице.

Єва Польна

Відома співачка Єва Польна додала не лише у вазі, але і мабуть вирішила збільшити губи. Ось тільки на повному обличчі надуті губи теж абсолютно не виглядають.

Юлія Волкова

Солістка групи «Тату» Юлія Волкова стала однією з перших російських знаменитостей, які пішли на збільшення губ. Ось тільки шанувальникам співачки зовсім не припали до смаку зміни в зовнішності кумира.

Світлана Лобода

Незважаючи на те, що губи Лободи були красиві від природи, популярна співачка все одно вирішила піти на їх збільшення. Ось тільки проблема в тому, що виглядає це не тільки негарно, але й навіть смішно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...