Стережіться небезпек і будьте готові до гіршого: Названо чотири знаки Зодіака, яким не пощастить до 16 травня

З понеділка, 10 травня, у Терезів можуть виникнути непорозуміння з близькими, а у Скорпіонів - труднощі з фінансами. Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка назвала чотири знаки Зодіаку, яким не надто щаститиме з 10 по 16 травня, передають Патріоти України.

Діва

Нині дехто може вам багато чого обіцяти, приміром, золоті гори, причому так впевнено, що ви схильні вірити. Насправді, краще вмикати здоровий глузд і скепсис і не брати на віру лише обіцянки, а довіряти інтуїції та документам.

Терези

Через те що ви починаєте критикувати навіть тоді, коли вашу думку не запитують, цього тижня можуть статися непорозуміння навіть із близькими людьми. Просто зайвий раз скажіть тепле слово, похваліть, підтримайте.

Скорпіон

Із фінансами можуть початися складності аж до того, що доведеться влізти в чималі борги. Ситуація виглядає не надто приємною, але якщо не вирішити це питання кардинально, то ця проблема може зайти ще далі.

Риби

Вам настільки набридло все, чим ви займаєтесь, що не хочеться навіть рухатись. Немає якоїсь радості чи піднесення, вам ніщо не цікаве, тому ви волієте більше спати і більше нічого не робити.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...