Стежте за тим, що говорите: Порада астрологині на 9 січня

Астрологиня розповіла, до чого нам потрібно готуватись у неділю. Про те, на що цього дня варто звернути особливу увагу, розповідає астропсихологиня Валентина Віттрок у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

Рух транзитного Місяця за знаком Овна увійде у суперечливість із зв'язкою Сонце — Венера, у цей час Марс створює точну опозицію до Ліліт (Чорного Місяця) у знаку Близнят. Девіз цього часу – на щастя, нетривалого, лише на два дні – звучить так: "Слово срібло, мовчання – золото". Слово – не горобець, вилетить – не впіймаєш. Необхідно стежити за тим, що говориш: через імпульсивність, емоційність та власний егоїзм можна за допомогою одного необережного слова зіпсувати багаторічні стосунки з другом або близькою людиною, та й взагалі нажити собі масу неприємностей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...