Стосунки з ними вже не відновити: Астрологи назвали знаки Зодіаку, які "знищать" за зраду

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які не сприймають зраду. При цьому помста їх може досягати апогею жорстокості, передають Патріоти України.

Овен

Цей знак одразу почне готувати план помсти, якщо дізнається про зраду. При цьому вони будуть мовчати. Але коли почнеться втілення їх жорстокого плану, навколо пануватиме хаос.

Лев

Лев одразу ж піде від зрадника, але зробить все, щоб той вигриз собі лікті до крові за скоєне.

Скорпіон

Якщо ви самі розповісте Скорпіону про зраду, то ще є шанс, що ви залишитеся в живих. А якщо він дізнається про це від когось іншого, то почнеться суцільне пекло.

Стрілець

Зрада - це саме та ситуація, коли їх дії повністю втрачають логіку і здоровий глузд. Загалом, краще цю бурю перечекати десь в безпечному місці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...