Страшенні Плюшкіни: Знаки Зодіаку, які все тягнуть в будинок, в тому числі зайвий мотлох

Ім'я поміщика Плюшкіна з гоголівських «Мертвих душ» давно стало загальним. У наш час ми часто стикаємося з людьми, які мають маніакальну пристрасть до накопичення. Впевнені, що серед ваших знайомих чи навіть близьких такі є. Це навіть має певну назву – синдром Плюшкіна. Астрологи вивчили це захворювання і назвали три знаки Зодіаку, які найбільше схильні до нього. Про це повідомляє dnpr.com.ua, передають Патріоти України.

Діви

Представники цього знака Зодіаку відрізняються педантичністю та акуратністю. Але вони просто зводять з розуму своїх домашніх, тому що весь час щось приносять додому, зазначаючи, що "це може стати в нагоді".

Незважаючи на це, вони можуть знайти застосування старим речам. Наприклад, дати друге дихання хустці з 80-х, яка буде трендовою в цьому сезоні, або сумці.

Тельці

Тільці – найпрактичніший знак Зодіаку. Вони не женуться за новинками, їм подавай раритетні супер-унікальні міксери. Навіщо? Старий добре працює. Вони навіть мають окрему кімнату, де зберігаються найулюбленіші предмети.

Стрільці

Вогняні Стрільці мають непохитний характер та стрижень. Але це лише з колегами по роботі, а з коханими – романтики. Вони дбайливо зберігають старі "валентинки" від свого першого кохання. Навіть якщо вони одружені з іншою людиною, для Стрільців це особливий вид ностальгії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 травня для всіх знаків зодіаку

неділя, 19 травень 2024, 5:20

Овен . Вам потрібно бути обережними з грошима, адже буде бажання зробити спонтанну покупку. Проте вона не принесе вам користі, а лише втрати. Тому краще заощаджуйте і нікуди не інвестуйте кошти. . Телець . Тельці постійно прораховують всі свої кроки...

Гороскоп на 18-19 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 18 травень 2024, 5:20

Вихідні 18-19 травня можуть бути чудовим часом для відпочинку, розваг та занять, які вам подобаються. Це чудовий час для того, щоб зарядитися енергією на наступний тиждень. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам приплив енергії та бажання зайняти...