Стрільці можуть втратити гроші, а Близнюки - здійснити мрію: 24 серпня переверне життя кількох знаків Зодіаку

У вівторок, 24 серпня, Близнюки відчуватимуть щастя і підйом, а також у них здійснитися давня мрія, на Дів чекає багато спілкування з родичами і друзями, а у Стрільців з'явиться ризик втратити гроші. Водночас Водолії перебуватимуть у романтичному настрої, а Скорпіонам варто звернутися за порадою до близьких людей, передають Патріоти України.

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOboz склала гороскоп для всіх знаків зодіаку на 24 серпня. Хто дозволить собі повний релакс, а хто багато працюватиме, читайте далі.

Овен

Настає день небаченої щедрості, причому, як і щодо вас будуть щедрими, так і ви ділитиметесь усім, що маєте. І це стосуватиметься як емоцій так і матеріальних речей, приміром, теплих слів, хорошого настрою, подарунків і грошей, які ви щедро роздаєте та отримуєте.

Телець

Раптом може прийти ідея стати учасниками якогось нового навчального курсу, дещо освіжити свої знання і змусити голову інтенсивніше працювати. Як не дивно, але гроші на все це знайдуться, тож можете уже записуватися.

Близнюки

Маєте відчуття щастя та піднесення, єднання та пробудження. Можливо, ви дуже активно берете участь у якомусь святі, чи самі влаштовуєте собі чи рідним такий піднесений настрій. Побічний результат – здійснюється ваша давня мрія.

Рак

День обіцяє бути активним і рухливим, ви весь час перебуваєте у дорозі, у русі, спілкуєтесь з людьми, ще й можете з ними сперечатися, торгуватися, щось обговорювати, словом, дуже активно взаємодіяти, іноді навіть занадто емоційно.

Лев

Сьогодні для вас день спокійного відпочинку, коли нарешті можна більше поспати, чи й просто так полежати, ніхто і ніщо вас не турбує, і ви цей час повністю присвячуєте собі, власним забаганкам і фантазіям. Навіть якщо найбільша фантазія – це виспатись.

Діва

На вас очікує дуже багато спілкування – чи то з родичами, чи з друзями, з якими ви вирішили зустрітися, чи організували справжню гулянку, з розмахом та неймовірними враженнями. Тож насолоджуйтесь цими приємними митями, і не забувайте десь їх зафіксувати на пам’ять.

Терези

Ви берете на себе додаткові функції і керуєте якимись процесам та колективами. Може статися, що ви не зможете спокійно спостерігати за чиїмись недолугими діями і вирішите очолити якийсь проект. Словом, “самозванців нам не треба, отаманом буду я”...

Скорпіон

Коли ви замислитеся щодо ваших подальших планів, то не гребуйте допомогою сторонніх, можливо, вам потрібна буде консультація фахівців, чи порада близьких людей, які вже стикалися з таким же питанням, як у і вас.

Стрілець

Захистіть свої гроші, бо збільшується ймовірність їх якимось чином втратити – чи то загубити, чи постраждати від крадіїв, а може просто захочеться витратити на щось не надто потрібне, щоб отримати заряд задоволення.

Козеріг

Вас охоплюють приємні спогади з минулого - чи то вам хтось нагадає щось давнє, чи й ви самі поринете у ностальгію, і будете зі щемом пригадувати світлі миті, а може навіть ділитися ними з кимось, розповідаючи про те, як було колись добре.

Водолій

Ви захоплені любов'ю, і можете цей день провести разом із коханими, але це будуть не якісь бурхливі пристрасті, а доволі спокійний день, коли ви просто зависаєте у приємному нічогонеробленні, дозволяючи собі повний релакс.

Риби

Продовжуєте відпочивати, можливо, сьогодні, вже більш розслаблено, кайфуючи від кожної миті життя, дозволяючи собі нарешті нічого не робити, і взагалі не напружуватись. Втім, можливе спокійне спілкування з рідними та близькими.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Буде катастрофа: Переможниця "Битви екстрасенсів" передбачила "страшні події" у Росії

неділя, 5 травень 2024, 9:29

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила "страшні події" у Росії. Вона зазначила, що Кремль влаштує всередині РФ геноцид. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Яну Пасинкову її читачі запи...

Гороскоп на 4 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 4 травень 2024, 5:20

Вихідні стануть чудовим часом для відпочинку після важкого робочого тижня. Це також чудовий час, щоб провести час із сім'єю або друзями. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні стануть часом для Овнів, щоб зосередитися на особистому зростанні. Знайдіть спосіб з...