Ситуація почне змінюватися на користь ЗСУ: Астролог дав прогноз, коли буде перелом на фронті

Україна має пройти важкий шлях у війні з Росією, перелом на фронті можливий лише у червні-липні-серпні, але процес буде повільним. Від української влади та армії потрібно багато зусиль, щоб зупинити ворога. Про це заявив астролог Дмитро Уранус. За його словами, загроза ракетних ударів по Львову та області збережеться до 30 травня, передають Патріоти України.

"У картах молодика (30.04) та повні (16.05) лінії напружених аспектів Марса проходять по Львівській області. Якщо накласти карти одну на іншу, то виходить, що по тому самому регіону вони проходять двічі на місяць. Це даремно не минеться. Орки будуть обстрілювати ракетами Львівську область, як би нам цього не не хотілося... Потрібне значне посилення ППО в цьому регіоні", – зазначив він.

Астролог додав, що лінія Марса також проходить біля Тернополя, Івано-Франківська, Чернівців, що свідчить про високу ймовірність ракетних ударів по об'єктах Західної України. "Друга половина травня і початок червня – це буде найважчий і найжорстокіший період цієї війни. Задля досягнення своїх цілей ворог піде на все, на будь-які жертви, на будь-які хитрощі, підступність та воєнні злочини. Незважаючи на все це, Україні треба вистояти, і вона вистоїть", – підкреслив Уранус.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 березня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 19 березень 2024, 5:20

Десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Рак. 19 березня важливо звернути увагу на внутрішні процеси та особистий розвиток. Овен (21.03-19.04) . Завтра для Овнів може виникнути ситуація, яка вимагатиме від них в...

Росії запропонують "плюшку": Тарологиня дала прогноз по завершенню війни в Україні

понеділок, 18 березень 2024, 11:55

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, що санкції проти Росії можуть бути послаблені в обмін на закінчення війни в Україні. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Яна Пасинкова наголосил...