Таємне побачення, бурхливий роман чи зрада: Любовний гороскоп на тиждень 29 листопада - 5 грудня - що станеться з вами

Початок тижня буде успішним в любовному плані для багатьох представників зодіакального кола. Ідеальний час для зміцнення союзу або початку відносин. У період сонячного затемнення в сузір'ї Стрільця не варто приймати важливих рішень і стримувати свої пориви, зазначають Патріоти України.

Любовний гороскоп на тиждень - Овен

Перша половина тижня в справах любовних повинна бути максимально дипломатичною. Натиск і ініціатива можуть спровокувати напади роздратування партнера і стати причиною конфліктів. У ці дні потрібно прислухатися до бажань своєї другої половинки і шукати компроміси. Друга половина тижня несприятлива для початку відносин і побачень. Вплив сонячного затемнення може проявити себе з несподіваного і не зовсім приємного боку.

Любовний гороскоп на тиждень - Тілець

До середи-четверга особисте життя Тільців буде сповнене цікавих подій. Вас може домагатися шанувальник або обсипати залицяннями партнер. Зі своєю другою половинкою ви можете бути залучені в вирішення термінових питань. Всі питання особистого характеру будуть вирішуватися на вашу користь. Вже в другій половині тижня підвищується ризик виникнення конфліктних ситуацій. Однак сварки в цей період можуть привести до сумних наслідків.

Любовний гороскоп на тиждень - Близнюки

До четверга для Близнюків настає сприятливий період, щоб оформити свої відносини офіційно. Або вирішити питання з розлученням. Вільним представникам знака можна придивлятися до шанувальників, відносини, які почалися в цей період, обіцяють бути міцними і гармонійними. У суботу не варто проявляти активності в справах любовних. Сонячне затемнення допоможе вам відкинути старі життєві установки і кардинально змінити світогляд. Це допоможе залучити в життя важливу людину.

Любовний гороскоп на тиждень - Рак

Ракам варто очікувати приємних сюрпризів в особистому житті, але тільки в першій половині тижня. Романтики буде хоч відбавляй, ваш партнер оточить вас увагою і турботою. Гарний час для зміцнення союзу або початку нових відносин. У період сонячного затемнення 4 грудня варто утриматися від обговорення гострих тем, які можуть спровокувати сварки.

Любовний гороскоп на тиждень - Лев

У понеділок і вівторок зірки допоможуть зміцнити стабільність у вашому особистому житті. Ймовірно, початок серйозних відносин або укладення шлюбу. І хоч в цілому цей романтичний тиждень вельми сприятливий, не варто нічого планувати на період затемнення. У суботу романтичні пригоди і любовні авантюри можуть мати фатальні наслідки.

Любовний гороскоп на тиждень - Діва

З понеділка по четвер Діви будуть перебувати в романтичному настрої. Ви з партнером на одній хвилі, у вашому союзі панує повне взаєморозуміння. Духовна і інтимна близькість з коханим приносить максимальне задоволення. Суботнє сонячне затемнення допоможе зрозуміти від яких установок прийшов час позбутися, щоб вивести свої відносини на інший рівень.

Любовний гороскоп на тиждень - Терези

Терези - везунчики в любові на цьому тижні. Представники знака будуть насолоджуватися часом, проведеним зі своєю другою половинкою. Посміхнеться щастя і вільним. Однак вас може охопити ейфорія. На емоціях ви можете пообіцяти те, що в подальшому не збираєтеся виконувати. Не варто давати своїми шанувальникам порожні надії.

Любовний гороскоп на тиждень - Скорпіон

У першій половині тижня кохання буде джерелом натхнення для Скорпіонів. Ви можете зважитися на серйозні зміни. Ваш партнер буде підтримувати вас в будь-якому починанні. Однак у другій половині тижня справи любовні відійдуть на другий план і фокус уваги переключиться на вирішення ділових питань.

Любовний гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільці на цьому тижні будуть під зав'язку завантажені роботою, і викроїти час для побачень в такому темпі навряд чи вийде. Професійні цілі та шляхи їх досягнення займають всю увагу представників знака. Сонячне затемнення 4 грудня допоможе краще прояснити ваш реальний погляд на життєві установки і цілі.

Любовний гороскоп на тиждень - Козеріг

Особисте життя буде однією з найбільш щасливих сфер вашого життя, поки Венера гостює у вашому сузір'ї. Козероги в першій половині тижня будуть щасливими в любові. Не виключено цікаве знайомство або побачення, яке запам'ятається надовго. Ваші чарівність і сексуальність підвищуються – ви в центрі уваги протилежної статі. У другій половині тижня термінова справа поставити особисте життя на невелику паузу.

Любовний гороскоп на тиждень - Водолій

Початок тижня буде налаштовувати на розвиток роману по листуванню в інтернеті або таємного побачення. Все пройде прекрасно, проте зараз не час будувати ілюзії. Чи буде у цього захоплення продовження, покаже час. Важливі термінові справи відвернуть увагу Водоліїв від особистої сфери в другій половині тижня.

Любовний гороскоп на тиждень - Риби

На початку тижня Риби будуть перебувати в романтичному настрої. Він налаштовує на нові знайомства і побачення. У парі чудовий час, щоб зміцнити відносини і зайнятися спільною справою, яка урізноманітнює дозвілля. Не варто приймати ніяких важливих рішень в суботу - сонячне затемнення може вплинути на вас найнесподіванішим чином.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...