Так от хто в списку! Названо трьох жінок за знаком Зодіаку, яким "від чоловіка потрібні тільки гроші"

Чоловіки мріють знайти хорошу дівчину, яка любила б і підтримувала попри все. Багатьом це справді вдається, але дехто потрапляє на мисливиць за грошима. Астрологи розповіли, представниці яких знаків Зодіаку у відносинах найчастіше шукають лише зиск, передають Патріоти України.

Знаки Зодіаку, представницям яких від чоловіка потрібні лише гроші

Діва

Представниці цього знака не лише прекрасні зовні, вони ще й розумні, і хитрі. Вони здатні зачарувати своєю привабливістю та вмінням красиво говорити будь-якого чоловіка. Спокуса допомагає їм отримати все, що вони захочуть, - гроші, дорогі подарунки, розкішні машини та квартири. Свої ж кошти Діви не люблять витрачати, прагнучи, щоб за все платив чоловік.

Лев

Народжені під цим знаком жінки чудово вміють заробляти самі, і справді це роблять. Проте їм хочеться, щоби всі бажання оплачував чоловік. Представниці цього знака знають собі ціну і не терпітимуть, якщо партнер почне на них економити.

Телець

Найбільш меркантильними жінками за знаком Зодіаку астрологи називають Тельців. Їм недостатньо красивих слів і обіцянок, вони хочуть, щоб чоловік доводив своє кохання дорогими подарунками, квітами та ресторанами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...