Такого фарту вони ще не знали! Астролог розповів, яким знакам Зодіаку посміхнеться удача в грошах у серпні

Відомий український астролог Влад Росс розповів, яким знакам варто очікувати фінансових успіхів у серпні. За його прогнозом, лише трьом знакам дійсно посміхнеться грошова удача, зазначають Патріоти України.

Водолій

Гроші несподівано можуть "поперти" у Водолія. Цей знак в серпні з великою ймовірністю може несподівано зірвати куш.

Діва

Для вас в серпні складеться сприятлива фінансова ситуація. Діви отримають чудову можливість просунутися на роботі і підвищити доходи. Діви зможуть відкрити власний бізнес, де будуть тісно взаємодіяти з суспільством і пробувати нове. У цього знака є шанс налагодити якийсь грандіозний процес, наприклад, відкрити великий завод або фабрику.

Козеріг

Успішним у фінансовому плані буде цей місяць для Козерога. Він зможе здійснити вдалі інвестиції, провести вдалі зустрічі з діловими партнерами. Цього місяця для вас дуже важливо, щоб рідні не турбували і не відволікали вас. Це позитивно вплине на вашу працездатність і допоможе заробити більше грошей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...