"Такого ми ще не бачили": Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала подію, після якої закінчиться війна


Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова назвала подію після якої закінчиться війна. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі.

Тарологиня зазначила, що перед закінчення війни "якась відома людина зробить українцям вкрай важливий подарунок, чого Україна ще ніколи не отримувала".

"Перед закінченням війни нам з вами зроблять подарунок. Такого ми ще не бачили, такого ще не було. Це буде щось про те, що дізнається весь світ. Або людина, яку знає весь світ, нам зробить цей подарунок. Це щось дуже визначне, глобальне, відоме на весь світ. І після цього - кінець", - сказала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 3 липня для всіх знаків зодіаку

середа, 3 липень 2024, 5:20

27 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Близнюки. 3 липня буде днем, коли зірки сприятимуть гармонії, новим починанням та позитивним змінам у житті. Використовуйте цей час для вирішення важливих питань, розвитку творчих ...

Гороскоп на 2 липня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 2 липень 2024, 5:20

Це 26 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Телець. День обіцяє бути продуктивним і насиченим для всіх знаків зодіаку. Незалежно від вашого знаку, цей день може принести нові можливості, цікаві знайомства та важливі рішен...