"Такого ми ще не бачили": Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала подію, після якої закінчиться війна


Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова назвала подію після якої закінчиться війна. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі.

Тарологиня зазначила, що перед закінчення війни "якась відома людина зробить українцям вкрай важливий подарунок, чого Україна ще ніколи не отримувала".

"Перед закінченням війни нам з вами зроблять подарунок. Такого ми ще не бачили, такого ще не було. Це буде щось про те, що дізнається весь світ. Або людина, яку знає весь світ, нам зробить цей подарунок. Це щось дуже визначне, глобальне, відоме на весь світ. І після цього - кінець", - сказала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Бог не залишить такі підступні дії безкарними": Старець дав прогноз, що чекає на Україну і Росію у війні

середа, 12 червень 2024, 9:48

Нове пророцтво про завершення війни та майбутнє України від старця Христофора передбачає, що всі плани Кремля зазнають поразки і ЗСУ наближатимуться до перемоги. Про це йдеться у відео на YouTube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...

Інколи навіть говорити неможливо! Які знаки зодіаку мають найскладніший характер

середа, 12 червень 2024, 6:45

Ці люди просто не вміють іти на компроміси, особливо з ними складно їхнім рідним і друзям, передають Патріоти України. Розповідаємо, які знаки зодіаку дуже вперті, практично завжди стоять на своєму, тому з ними неможливо про щось домовитися. Марс, прав...