Такого ще не було: Астрологи розповіли, яким трьом знакам Зодіаку зірки обіцяють фінансовий успіх на цьому тижні

Козорога чекає гідна матеріальна винагорода, яка перевершить всі його очікування. Але для цього потрібно докласти зусиль й попрацювати над серйозним проєктом. Спочатку пропозиція може налякати великим обсягом робіт, але відмовлятися від неї не варто, адже попереду відчутний бонус, передають Патріоти України.

Водоліям у цей час можна здійснювати фінансові операції, але тільки в тому випадку, якщо всі наслідки будуть ретельно прораховані й ризик виправданий. Навіть якщо особливих прибутків не очікується, не варто втрачати надію. Можна придбати лотерейний білет — він подарує своєму господарю надію на виграш великої суми.

Риби на цьому тижні можуть отримати велику суму грошей, яку бажано витратити на велику й важливу покупку. Не варто розмінюватися на дрібнички або косметику. Кондиціонер або комп'ютер нового покоління принесуть не тільки користь, але й більше радості, ніж черговий флакончик лаку або крем для рук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....