Таких лише три? Астрологи назвали найкращих лікарів за знаком Зодіаку

Найкращими лікарями можуть стати люди, народжені під повітряним знаком Зодіаку, – це Близнюки. Представники цього знака зазвичай мають хорошу професійну підготовку, а також доброзичливі та позитивні. Про це розповіла астролог Людмила Булгакова, передають Патріоти України.

За її словами у Близнюків більше пацієнтів, аніж у колег, оскільки ці зодіакальні представники можуть дивитися на пацієнтів як на добрих знайомих, а не як на піддослідних щурів.

Експерт додала, що хорошими лікарями можуть бути Діви та Раки.

Астролог зазначила, що Діви – блискучі діагности, оскільки мають незвичайні аналітичні здібності й на роботі проявляють відстороненість та байдужість.

"…Головне – нічого від них не приховувати, без точних даних представники знака за всього бажання навряд чи чим-небудь зможуть допомогти своїм пацієнтам…", – сказала Булгакова.

Співбесідниця повідомила, що Раки найчастіше здатні обрати для пацієнтів методи лікування, які здатні швидко їм допомогти, й не призведуть до негативних наслідків.

"…Раки як найемпатичніший знак Зодіаку мають рідкісний дар співчуття, який необхідний лікарю чи не більше, ніж професійні знання та навички…", – додала астролог.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...