Таких всього чотири: Названо знаки Зодіаку серед жінок, які найчастіше залишаються самотніми

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку серед жінок, яким дуже складно будувати стосунки з чоловіками. Тому найчастіше вони залишаються в гордій самоті, зазначають Патріоти України.

Телець

В цілому Тельцям комфортно перебувати на самоті, але іноді їм хочеться спертися на чоловіче сильне плече. Ось тільки вся проблема в тому, що не кожен чоловік здатний витерпіти їх складний характер.

Попри те, що у цих жінок багато шанувальників, не всі з них проходять тест на міцність. І помилування від них чекати не варто, навіть в моменти сентиментальності.

Лев

Левиці часто самотні, тому що для чоловіків вони здаються недосяжними, як зірки на небі. При цьому ці жінки у стосунках прямо-таки розквітають.

Але з ними може бути складно, якщо чоловік нетерплячий. Адже дівчата цього знака Зодіаку обожнюють цукерково-букетний період, і готові насолоджуватися ним тривалий час.

Діва

Дівам складно знайти другу половинку, бо їх потенційний партнер повинен бути ідеальним. Більш того, вони самі вибирають собі жертву. З боку колег, друзів вони залицяння не приймають.

Але в цьому є плюс. Діви дуже рідко розчаровуються в протилежній статі.

Козоріг

Ці жінки дуже потайливі, що робить спілкування з ними практично неможливим. Чоловікам складно витерпіти таку їх особливість, тому найчастіше вони залишають таких дам. Але той, хто все-таки зможе витерпіти Козерога, отримає бонус у вигляді вірності, відданості і безмежної любові.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...