Таролог назвала місяць, коли Україна переможе, а армія Путіна втече

У травні 2023 року російська окупаційна армія почне відводити свої війська з території України. Про це заявила таролог і волонтер Анастасія на своєму Youtube-каналі. В цілому, вона склала гороскоп війни на найближчі дев'ять місяців, передають Патріоти України.

Війна в Україні - що відбуватиметься далі

"Вересень - відкриття заблокованих моментів для нас. Те, що ми не могли зробити, вирішиться завдяки запланованому надходженню ресурсів", - сказала таролог.

За прогнозами, в жовтні активні дії ЗСУ очікуються в Запорізькій області. "Ми торкнемося територій, які були в підвішеному стані довгий час. Ми підемо до них з ресурсами та повними можливостями робити свою справу", - прогнозує фахівець.

"В грудні ми будемо або масово повертати полонених, тому що бачу карти Правосуддя і Маг, або повертати території ОРДЛО", - сказала Анастасія. Січень. Таролог вважає, що в перший місяць 2023 року "буде перемога на перемозі". В України буде багато ресурсів.

Лютий - місяць затишшя і спроби домовлятися. "Але поки не вийде, тому що кожен залишиться при своїй думці. Можливо, Росія почне відступати", - йдеться в повідомленні. А ось перемога Украни, найімовірніше, буде навесні. Танцювати будемо у травні, тому що карти говорять, що буде свято на святі", — розповіла вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

День, коли можна кардинально міняти життя: Гороскоп на 29 квітня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 29 квітень 2024, 5:20

Цього дня можна робити вчинки, які буквально перевертають усе з ніг на голову: переходити на нове місце роботи, яка часто-густо не пов'язана з попереднім видом діяльності, змінювати сімейний статус, переїздити на ПМП не лише до іншого міста, а й до інш...

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...