Те, що здавалося складним і неперспективним, раптом почне вдаватися: Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 16 січня

16 січня можна легко набути шкідливі звички. Оминайте нездорові спокуси. Про церозповіла астрологиня Олена Максимова.

"Те, що здавалося складним і неперспективним, раптом почне вдаватися, - говорить астрологиня. – Важче піде навчання. Підводитиме пам'ять. Доля усміхнеться сміливим і чесним. Не варто робити висновки про розумові здібності людини. Легко буде схибити. Ревнощі і заздрість будуть панувати цього дня. Не давайте волі пристрастям. Свідомо робіть добро. Пробачайте злим язикам. Вони самі страждатимуть від своєї злоби. Від романтичних планів краще відмовитися. Побачення пройдуть невдало. Цього дня варто присвятити час пошуку роботи. Траплятимуться цікаві пропозиції. Але якщо хочете розбагатіти і знайти хорошу роботу, розсилати резюме краще після обіду".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Поводитиметеся нахабно. Пам'ятайте: те, що зробите не по-людськи, згодом відгукнеться. Зберігайте порядність і відчуття реальності. Не ображайте тих, хто навколо.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Фінансова ситуація потішить. Грошей буде вдосталь. Це дозволить упевнено планувати майбутнє. Поведінка коханих дратуватиме. Здасться, що живете у паралельних світах. Суперечки лише віддалить одне від одного.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Заробіток буде скромним, але постійним. Задумаєтеся, як можна ще заробляти гроші. Головне зараз не повестися на спокусливі пропозиції. Розвивайте свої таланти. Не бійтеся вчитися, скільки б років вам не було.

Рак (22 червня – 22 липня)

Засмутитеся, бо в інших вдаватиметься щось краще, ніж у вас. Не рівняйтеся на когось. Тихо рухайтеся напрямком, який обрали на початку року. Дратуватиме поведінка дітей. Спробуйте не сварити, а зрозуміти, що вони хочуть цим донести. Перед вихідними справи підуть краще.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Заробітки будуть меншими, ніж ви бажаєте, але цього вистачить для покупок. Не позичайте комусь грошей, бо вони не повернуться. Час підбирати нову дієту.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Відкиньте те, що заважає. Не варто відволікатися на балачки і довготривалий відпочинок. Скористайтеся можливістю міцно стати на ноги. Час збільшувати свої заробітки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не лежіть на дивані. Рухайтеся вперед, заявляйте про себе. Гроші не триматимуться у ваших руках. Витрати перевищать заробітки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не допускайте швидкого спустошення гаманця. Наполеглива праця і повна самовіддача призведуть до зростання заробітків. Годі випробовувати терпіння коханих та дітей. Ваш контроль їх дратуватиме.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Уникайте фінансових авантюр, щоб не завдати шкоди сімейному кошторису. Кохані будуть непоступливими. Першими ідіть на примирення, швидко залагоджуйте непорозуміння. Пильнуйте під час ремонту електроприладів. Є ризик отримати опіки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Перегляньте свої плани. Залиште невідкладні справи. Потім важко буде зрушити їх з місця. Не залишайте без нагляду телефон чи гаманець. Є ризик їх втратити через необачність. Не дозволяйте своєму консерватизму звести стосунки нанівець. Кохані будуть вразливими.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Краще почуватимуться ті, хто заощаджує. Працюйте наполегливо, якщо бажаєте отримувати більше. Розширюйте коло спілкування, але з пошуком своєї пари зачекайте. Слабкість – одна з ознак авітамінозу. Не відмовляйте собі у повноцінному харчуванні.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Краще себе почуватимуть ті, хто розуміє, що світ постійно змінюється. Не намагайтеся зупинити мить. Треба розвиватися і самовдосконалюватися, а не опиратися змінам.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...