Телець - шоколадний, Лев - банановий: Дізнавайтеся, який ви мафін за знаком зодіаку

Для кожного знаку зодіаку підібрали персональний і особливий мафін (кекс), який відображає їхній дух, передають Патріоти України.

Овен - англійський мафін

Бути з Овном - це все одно, що дуже швидко їхати дорогою з безліччю вибоїн, і англійський кекс з його закутками та щілинами є золотим втіленням цього досвіду.

Телець - шоколадний мафін

Телець - це знак, який вважає оральний секс кардіо, шпинат з вершками і міні-кекси здоровою їжею. Хлопці, те, що кокаїн не містить борної кислоти, ще не робить його вітаміном.

Близнюки - кавовий мафін

Близнюки - майстри спілкування і передачі своїх почуттів. Це помітив Лайонел Річі (Близнюки за знаком Зодіаку), який одного разу подарував Дейву Гролу кладезь кексів для одужання.

Рак - чорничний мафін

Рак - похмурий, схильний співати блюз і поїдати свої почуття. І це схоже на поєднання вуглеводів у чорничному кексі.

Лев - банановий мафін

Лев вважає за краще командувати, запобігати та намагатися переважати у будь-якій ситуації. І будь-який кекс на основі банана може бути метафоричним кексом гордості Лева.

Діва - яблучний кекс з корицею

У старших арканах Таро Діва представлена картою "Відлюдник", яка символізує мудреця, що йде у пустелю, щоб принести людству знання та ліки. Єва, яка збирає яблука і любить змій, йшла тим же важким маршрутом і, безумовно, була Дівою, з тією ж любов'ю до наготи і з жахливим смаком у партнерах. При цьому плід знань, запечений з протизапальною корицею, частково здоров'ям, частково гедонізмом, є уособленням енергії Діви.

Терези - гарбузовий мафін з шоколадною крихтою

Наповнений декадансом і осіннім настроєм, гарбузовий кекс з шоколадною стружкою споріднений з цим кардинальним повітряним знаком. Вони користуються шаленою популярністю і ними легко насолоджуватися, вони гарно одягаються, пахнуть дорого та завжди при грошах.

Скорпіон - журавлинно-апельсиновий мафін

І цитрусові, і журавлина мають лікувальні властивості, а Скорпіон на піку своєї активності є знаком глибокої трансформації та повного зцілення.

Стрілець - мафін з кукурудзяної муки

Стрілець народжений для того, щоб прагнути до високих цілей, подорожувати далеко і шукати мудрість на цьому шляху. А кукурудзяна мука була завезена європейським поселенцям корінними американськими племенами. Ця їжа виявилася порятунком для погано підготовлених колоністів, кукурудзяна мука назавжди стала чи не основним продуктом харчування в Америці.

Козеріг - мафін з висівками

Керовані Сатурном, планетою обмежень, штрафних санкцій і чищення зубів, Козероги схильні страждати від потреби бути практичними і від повної відсутності примхи. Тому їм і підходить кекс з висівками, який може бути неприємним на смак, але зате дуже корисний.

Водолій - кабачковий мафін

Образ Водолія часто асоціюється з довгим волоссям, світськими днями, босими ногами і ЛСД. Свого часу хіпі зробили популярними овочеві хлібобулочні вироби, такі як кекси з кабачків.

Риби - лимонно-маковий мафін

Риби - наркомани Зодіаку, романтики, які вірять у здатність кохання перетворити лимон (їхнього колишнього розпусного монстра) на лимонад (партнера мрії). Насіння маку можуть зіграти злий жарт під час тесту на наркотики, а Риби асоціюються з опіатами, зміненими станами і тонкою завісою між світами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...