Тельці - гарнюні, а Овни люблять ловити мишей: Гороскоп кішок за датою народження та сумісніть із хазяїном

Котячі знаки Зодіаку такі ж самі, як і у людини. І точно так само визначають, який кішка має характер, із чим любить грати і чим її краще годувати. Як підібрати кішку до свого знаку Зодіаку – сумісність кішки з людиною за датою її народження – Патріоти України планують дізнатися у подробицях.

  • Овен: якщо мама-кішка окотилась з 21 березня по 19 квітня
  • Телець: якщо мама-кішка окотилася з 21 травня по 21 червня
  • Рак: якщо мама-кішка окотилась з 21 червня по 22 липня
  • Лев: якщо мама-кішка окотилась з 23 липня по 23 серпня
  • Діва: якщо мама-кішка окотилась з 24 серпня по 22 вересня
  • Терези: якщо мама-кішка окотилась з 23 вересня по 22 жовтня
  • Скорпіон: якщо мама-кішка окотилась з 23 жовтня по 21 листопада
  • Стрілець: якщо мама-кішка окотилася з 22 листопада по 21 грудня
  • Козеріг: якщо мама-кішка окотилась з 22 грудня по 20 січня
  • Водолій: якщо мама-кішка окотилась з 21 січня по 20 лютого
  • Риби: якщо мама-кішка окотилась з 21 лютого по 20 березня

Овен

Такий кіт любить все нове і вельми норовливий. Краще не намагатися його перевиховати – інакше спокою в домі не бачити. Люблять грати і освоювати нові території, тому їх краще заводити власникам приватних будинків, а не маленьких квартир.

Кішка-Овен любить свіжу їжу і відмінна мишоловка. Мишки (і живі, і штучні) – її улюблені іграшки. Погана сумісність з господарем-Тельцем. Ще таких кішок краще не заводити Дівам і Скорпіонам. Відмінно ладнає з господарем-Левом, створять відмінну команду з господарем-Близнюками.

Телець

Це, як правило, дуже красиві кішки - але характер у них складний. Вони вимогливі до свого догляду і можуть бути нав'язливі в проявах своїх почуттів. Це домашня кішечка, яка не любить гучних звуків. Але на турботу на свою адресу відповідає ніжною і відданою любов'ю.

Любить поїсти, але не любить сухі корми. Проведення часу - зайняти спостережний пост і стежити за округою. Відмінна сумісність з господарем-Тельцем, Близнюками і Рибами. Можуть виникнути складнощі з Дівою та Терезами.

Близнюки

Дуже цікаві та рухливі кішечки. Люблять бігати і полювати. Завдяки таким ось хобі у них відмінна фігура - і переживати за їхню зайву худорлявість господарям не варто. Але довго тискати такого вихованця не вийде: вони не дуже ручні.

Відмінна сумісність практично з усіма знаками Зодіаку, за рідкісним винятком. З обережністю заводити кішку-Тельця варто Скорпіону, Стрільцю і Козерогу.

Рак

Люблять смачно поїсти і затишно повалятися. Відучити її лазити по столу практично нереально: кішка-Рак вважає обідній стіл своєю законною вотчиною. З цим треба тільки змиритися, і не залишати там їжу без нагляду.

Справжня домосідка і вкрай ревнива до інших тварин. Кішка-Рак повинна бути в домі єдиним улюбленцем. Дуже тонко відчуває настрої господаря, відмінна утішниця. Улюблене хобі - полювання.

Відмінна сумісність з господарем-Тельцем, Раком, Левом і Скорпіоном. Нейтральні відносини у неї зі Стрільцем. Погана сумісність - з господарем-Овном, Козерогом і Водолієм.

Лев

Дуже активні і вперті створення. Ця діяльна грудочка вовни любить і цінує свободу. Нормально видресирувати вийде хіба що маленьке кошеня - тому і брати її в будинок варто якомога раніше. Якщо вам дістався вже дорослий кіт - то краще відійти і не заважати йому підлаштовувати побут під себе.

Через активний характер кошеня - речі для нього варто купувати міцні і надійні, інакше довго вони не прослужать. Лаяти їх за принесене миша (навіть якщо дохлий подарунок притягли прямо в ліжко) ні в якому разі не можна.

З їжі обожнюють сире м'ясо. Улюблене проведення часу - лежати посеред дороги. Відмінна сумісність з господарем-Овном, Близнюками, Раком, Стрільцем, Водолієм. Таких кішок не варто заводити Дівам, Козерогам і Скорпіонам.

Діва

Кішка-Діва дуже чутлива до запахів. Тому, до речі, не любить, коли її часто гладять. Дуже охайна і жити воліє в таких саме (максимально чистих) умовах. Не любить закритих дверей.

Любить і вміє харчуватися по годинах, тому електронні годівниці – відмінний варіант для такої кішечки. Характер у неї не грайливий.

Відмінна сумісність з господарем-Овном, Тельцем, Раком, Левом, Дівою, Терезами, Стрільцем і Козерогом. Можуть виникнути проблеми з Близнюками, Скорпіоном, Водолієм і Рибами.

Терези

Кішка-Терези має дуже доброзичливий характер. Вона тактильна і любить поспати в м'якому квітчастому ліжечку.

Відмінна іграшка для такої кішки - шовкова думка. Їсти воліє з хазяйської тарілки, що далеко не завжди йде на користь її здоров'ю.

Відмінна сумісність з господарем-Дівою, Терезами, Скорпіоном. Не кращі відносини з Раком і Козерогом, Водолієм і Рибами.

Скорпіон

Кішка-Скорпіон дуже хитра і лукава. Часто робить шкоду без, здавалося б, явних причин. Часто дряпаються і дратівливо шкребуться. Зате відмінно відчуває енергетику господаря. Дуже віддана, але ревнива подруга.

Люблять затишні куточки і сире м'ясо. Можуть полювати годинами. Відмінна сумісність з господарем-Терезами, Скорпіоном, Стрільцем. Проблеми можуть бути з Овном, Тельцем, Близнюками, Раком і Водолієм.

Стрілець

Погано піддаються дресируванню. Люблять гуляти на природі, з цієї причини часто збігають з дому. Свою територію кішка-Стрілець відстоює, як істинний боєць. Не надто охайний вихованець.

В їжі, як правило, такий кіт всеїдний. Обожнює активні ігри.

Відмінна сумісність з господарем-Овном, Близнюками, Левом і Стрільцем. Не варто їх заводити Тельцю, Раку, Діві і Рибам.

Козеріг

Кішка-Козеріг - володар дуже гордого характеру. Вона розумна і кумедна, але не має особливої потреби в людях: відчути себе вінцем природи в її присутності не вийде. Таку кішку не варто заводити сім'ї, де є маленькі діти. Лаяти її марно - домогтися від неї слухняності можна лише ласкою.

Любить полювання і спати на "високогір'ї". Доволі обжерлива, тому варто заздалегідь почати стежити за її дієтою, поки не дійшло до ожиріння.

Відмінна сумісність з господарем-Овном, Тельцем, Дівою, Стрільцем. Не варто заводити таку кішку Близнюкам, Раку і Водолію.

Водолій

Кішка-Водолій дуже незалежна за натурою. Але компанію й активні ігри любить. Їх краще заводити в приватному будинку – квартира для них буде занадто тісною. Не люблять закритих просторів. Для таких котів краще заздалегідь зробити відкидні дверцята-проходи в дверях.

У питаннях їжі у кішки-Водолія дуже мінливі смаки.

Відмінна сумісність з господарем-Овном, Близнюками, Левом, Терезами. Погана сумісність із Тельцем, Дівою, Скорпіоном. З обережністю брати в будинок таке кошеня варто Козерогу.

Риби

Це нічні створення. Вдень кішка-Риби воліє відсипатися. Тому вони відмінні компаньйони для "сов", але не дуже приємні співмешканці для ранніх пташок. Вони безтурботні, невибагливі і спокійні за характером.

Їдять все, що їм пропонують – тому (щоб не виникло проблем зі здоров'ям) господареві доведеться самому орієнтуватися на потреби кішки, а не на її смакові переваги. Улюблена іграшка - м'ячик.

Відмінна сумісність з господарем-Овном, Тельцем, Близнюками, Терезами і Рибами. Можуть виникнути проблеми з людиною-Раком, Левом, Скорпіоном, Водолієм.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...