Тіна Кароль знов потішила фоловерів відвертим образом (фото)

Українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно випустила спокусливу пісню "Не святі" і кліп до неї, розбурхала шанувальників новим відео.

Так, знаменитість постала в довгій чорній спідниці і прозорому топі, який оголював її тіло.

Груди Кароль приховала спеціальними наклейками. Однак вигини її тіла і підтягнутий животик все ж можна розглянути. Відео вийшло дійсно вражаючим, тому що фани давно не бачили артистку в настільки сексуальних образах.

Крім того, волосся співачка зібрала в хвіст, завдяки чому її шия здається довшою.

До слова, це відео Кароль зняла під свою нову пісню, яку вже охрестили однією з найбільш хітових в репертуарі артистки. Багато оглядачів українського шоу-бізнесу і слухачі відзначили, що новий імідж і стиль музики знаменитості їм подобаються набагато більше, ніж попередні, де були помітні смуток і туга.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...