ТОП-4 найзухваліших знаків Зодіаку - вони часто нариваються на конфлікти

Відомий астролог Влад Росс розповів, які знаки Зодіаку найчастіше самі нариваються на конфлікти, передають Патріоти України.

Скорпіон

Перше місце в цьому рейтингу, поза всяким сумнівом, належить Скорпіону. Він завжди агресивний і готовий послати всіх і вся на букву "х".

Овен

2 місце - Овен. Цей знак надзвичайно запальний і завжди готовий, не роздумуючи, дати будь-кому в морду. Овен легко наривається на конфлікт і налаштовує оточуючих недоброзичливо щодо себе. Він завжди говорить те, що думає, і моментально вихлюпує агресію.

Водолій і Стрілець

Третє місце поділяють Водолій і Стрілець. Оскільки Водолієм управляє Уран, цей знак часто несподівано вибухає і він дуже зухвалий. Водолії - великі авантюристи, тому раптово можуть бути різкими у висловлюваннях. Авантюрний дух часом проявляється по повній програмі.

Стрільця також іноді "несе", і він може бути хамовитим. Правда, Стрілець робить це більш інтелігентно, ніж Скорпіон або Овен.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...