ТОП-4 знаки зодіаку, яким Зелений Дракон принесе кардинальні зміни в особистому житті

2024 - рік Зеленого Дерев'яного Дракона. Частині людей він принесе кардинальні зміни в особистому житті, передають Патріоти України.

Діва

Вже на початку нового року Діви можуть наважитися на серйозний крок – розлучитися. Усе через зраду партнера чи партнерки.

Лев

У 2024 році Леви можуть не встояти перед спокусою й піти наліво. Приховати правду не вийде. Це розіб'є коханій людині серце і, відповідно, зруйнує стосунки.

Стрілець

Наступного року Стрільці зустрінуть партнера чи партнерку мрії. Вони побудують ідеальні, міцні та здорові стосунки.

Скорпіон

Уже в січні Скорпіони можуть зустріти людину, яка змінить їхнє життя на краще. Ймовірно, це буде кохання з першого погляду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...