Треба бути готовими до евакуації: Мольфар назвав два українські міста, які під великою загрозою

Мольфар Макс Гордєєв каже, що Росія продовжить масовані ракетні удари по стратегічних об'єктах і масовані артилерійські обстріли. Крім того, росіяни будуть щільно атакувати південні регіони, передають Патріоти України.

За його даними, ситуація на півдні України, зокрема у Херсоні та Одесі, залишатиметься напруженою, а жителям південних областей слід бути готовими до можливих евакуацій.

"Я бачу, що ці регіони будуть схильні до атак і обстрілів. Українські війська будуть активно працювати над зміцненням оборони і звільненням окупованих територій. Жителям цих областей слід бути готовими до можливих евакуацій і дотримуватися запобіжних заходів. Я відчуваю, що в Херсоні та Одесі буде реалізовано важливі оборонні проєкти, спрямовані на захист населення і критичної інфраструктури. Ці зусилля допоможуть мінімізувати збитки та покращити безпеку в регіонах", - сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 28 вересня для всіх знаків зодіаку

субота, 28 вересень 2024, 5:20

Овен . Займіться справами, які приносять вам радість. Зустрічайтеся з друзями, сходіть на побачення, накресліть план ваших розваг і слідуйте йому. Це добрий день, щоб провести його з дітьми. У творчих людей може бути сплеск натхнення. Справи добре буд...

Гороскоп на 27 вересня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 27 вересень 2024, 5:20

Це 25 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. 27 вересня є днем змін і можливостей для всіх знаків зодіаку. Енергія цього дня спонукатиме до рішучих дій, прийняття важливих рішень та завершення давніх справ. Багато хто...