Треба ставити великі цілі і не боятися ризикувати: Гороскоп Таро на вересень для усіх знаків Зодіаку

Карти Таро здавна використовувалися провісниками і ворожками. Патріоти України пропонують дізнатися, що пророкують карти Таро вашому знаку Зодіаку у вересні.

Овен

Карта місяця: Перевернута вісімка кубків

Цього місяця Овнам протипоказано сидіти вдома. Розважайтеся і веселіться на повну, знайомтеся з новими людьми і займайтеся хобі. Якщо ви не будете пасивними, то вас чекає море позитивних емоцій.

Телець

Карта місяця: Перевернутий лицар пентаклей

Тельцям потрібно бути обережними: в цьому місяці ваші суперники або заздрісники можуть зробити підлість. Ні в якому разі не влазьте в конфлікти і не сваріться з людьми. Можливі серйозні фінансові збитки.

Близнюки

Карта місяця: Королева пентаклей

Місяць буде для вас вдалим, особливо у фінансовій сфері. Доля подарує вам приємні сюрпризи і нові перспективи. Можливе підвищення на роботі. У вересні ви можете отримати благословення жінки, яка значно старша за вас.

Рак

Карта місяця: Колесо фортуни

У цьому місяці ви будете на вершині успіху. Насолоджуйтесь привілеями, які подарувала вам доля. У цьому місяці у вас є шанс помиритися з близькими, якщо ви у сварці, і залагодити всі конфлікти.

Лев

Карта місяця: Перевернута сімка кубків

Цього місяця Леви досягнуть своїх цілей і виконають мрію, але для цього потрібно бути уважними. Серед безлічі знаків долі вам потрібно знайти свій власний. Карти рекомендують вам бути впертими і не робити те, що вас обтяжує. Можливе розчарування в коханій людині.

Діва

Карта місяця: Король кубків

Карта радить вам частіше спілкуватися з приємними людьми і родичами. У складній ситуації вам слід звернутися до рідних – вони обов'язково підтримають. У подружньому житті Діви налагодять ідеальне взаєморозуміння з партнером.

Терези

Карта місяця: Туз мечів

Терезам потрібно ставити великі цілі і не боятися ризикувати. Тоді у всіх справах вас чекає успіх, а на роботі ви заволодієте повагою колег. Якщо у вас була особиста криза до вересня, то в цьому місяці вона вирішиться.

Скорпіон

Карта місяця: Імператор

У вересні ви завжди будете у виграші. Навіть невдачі і неприємності відкриють для вас нові можливості і вирішаться вдало. Скорпіонам потрібно показати свої лідерські якості і відстоювати свою точку зору. Однак не варто вступати у відкриті конфлікти і проявляти зарозумілість.

Стрілець

Карта місяця: Туз пентаклей

У цьому місяці Стрільців чекає фінансова стабільність і хороші можливості для заробітку. На роботі ви можете отримати премію або підвищення, але для цього доведеться потрудитися. Гороскоп радить вам зосередитися на кар'єрі.

Козоріг

Карта місяця: Перевернута дев'ятка кубків

У вересні доля подарує вам кілька можливостей налагодити життя. Однак ймовірність упустити їх дуже висока. Вашому щастю заважає заздрість і гонитва за успіхом. Велика ймовірність сварок з близькими через гроші або суперництво.

Водолій

Карта місяця: Перевернутий маг

Карта застерігає вас про небезпеку. Не робіть великих покупок у вересні, не підписуйте важливі папери і обмірковуйте кожен крок. Більше відпочивайте, інакше ви не зможете адекватно сприймати інформацію. Будьте уважні за кермом.

Риб

Карта місяця: Вісімка жезлів

Все задумане буде виконуватися з дивовижною легкістю. Рибам буде здаватися, що їм по плечу абсолютно все. Це хороший місяць для того, щоб вирішити давні проблеми. Також у вересні рекомендується зайнятися своїм здоров'ям, позбутися шкідливих звичок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...