"Треба встигнути до ретроградного Меркурія": Астролог розповів, в яких справах чекати успіху у квітні

Ділові питання у квітні 2023 року потрібно вирішувати під гаслом "знаходимо правильний підхід". Марс буде активно набирати швидкість в знаку Рака, а це знак захисту, нації, тому Марс у Раку сприятиме зміцненню української ідентичності. Марс буде виключно позитивним. Про це в інтерв'ю "Главреду" розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

"Ділове життя прискориться і стане активнішим у рамках водної стихії. Рак пов'язаний зі шлунком і стравоходом, а тому будуть відкриватися кафе, бари, ресторани – в будь-яких справах, пов'язаних зі сферою громадського харчування, буде величезний успіх. Тому важливо встигнути організувати бізнес до ретроградного Меркурія 21 квітня", - розповів астролог.

Він підкреслив, що Рак – кардинальний знак. А це означає, що Марс у ньому хоч і не дуже може проявити свої яскраві якості, але зате може бути дуже ініціативним, якщо буде емоційно небайдужим.

"При Марсі в Раку люди, які нападають і атакують, будуть відчувати велику емоційну втому, а ті, хто захищаються, навпаки, будуть відчувати ейфорію. Рак – це захисник, він не сприяє нападникам. У нападників будуть вичерпуватися ресурси. Починаючи з квітня, в травні у РФ не залишиться чим стріляти, у неї закінчиться ресурс, вона не в силах буде протистояти нашій армії", - зазначив Росс.

Втім, як підкреслив астролог, у цей період доведеться озирнутися на минуле. Меркурій стане статичним уже 18 квітня, тому, починаючи з цієї дати, краще не вирушати в поїздки – можливі проблеми і перешкоди в дорозі. З 18 до 23 квітня зберігатиметься складний період. Водночас з 18 квітня і до 7 травня буде сприятливий період для виправлення помилок і внесення змін до розпочатого. В цей час все можна переінакшити.

"У квітні-2023 сприятливо починати проєкти, пов'язані з темами Рака і Місяця. Йдеться про торгівлю продуктами харчування, сільське господарство, рукоділля, побутову техніку, товари для дому, реставрацію антикваріату, лазні, сауни, спа, пункти громадського харчування тощо. Добре в цей час відкривати басейни, дельфінарії та океанаріуми. Марс у Раку підказує, що справа, розпочата в цей час, буде вимагати особливого дбайливого підходу, і, якщо вона залишає вас емоційно байдужим, вона може не принести бажаного результату. А от дорогі серцю проєкти, зроблені з любов'ю, матимуть успіх", - розповів Росс.

За словами астролога, Марс у знаку Рака посилить обережність, а дії будуть багато в чому залежати від емоцій. Саме емоції будуть мотивувати працювати старанніше. Підсвідомість буде впливати на вчинки людей, тому якщо ви хочете закликати якусь людину до потрібної вам дії, слід вибирати дуже тонкі техніки, які викличуть емоційний відгук.

Марс буде в гармонії з Меркурієм 7-9 і 23-25 квітня, тому поблизу цих дат сприятливо займатися діловими паперами. 7-9 квітня можна займатися чимось новим, а 23-25-го – доповнювати, завершувати або передавати старе, оскільки Меркурій уже буде ретроградним.

"29 квітня Марс створить гармонійний аспект з Ураном, посилюючи бажання вробити щось нове і незвичне для вас. Поблизу цього транзиту буде проявлятися підприємливість та ініціативність, а творчий підхід до вирішення ділових питань може допомогти прийти до бажаного результату. Тому період 28-30 квітня не варто пропускати. Інтуїція в ці дні прийде на допомогу. Цей транзит може принести користь на початку нової і незвичної справи, навіть незважаючи на ретроградність Меркурія. Наприклад, якщо мова йде про рекламу – її потрібно повторити або переробити, потрібно бути готовим до того, що реакція на вашу пропозицію може виявитися зовсім не такою, як ви думаєте, але оскільки транзит гармонійний, це, найімовірніше, принесе позитивний результат", - розповів астролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 11-12 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 11 травень 2024, 5:20

Вихідні 11-12 травня можуть бути чудовим часом для відпочинку, розваг та занять, які вам подобаються. Це чудовий час для того, щоб насолодитися красою природи та зарядитися енергією на наступний тиждень. . Овен (21.03-19.04) . Цим вихідним для Овнів ...

Гороскоп на 10 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 10 травень 2024, 5:20

Це третій день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Близнюки. День 10 травня може бути дуже різноманітним і цікавим для ряду знаків зодіаку, оскільки він залежить від багатьох факторів, таких як індивідуальні обставини, план...