Трьом знакам зодіаку обіцяють приємний сюрприз. Гороскоп на 12 грудня

12 грудня з'явиться відчуття, що пропустили щось найважливіше. Це позбавить упевненості в собі. Про це розповідає астрологиня Олена Максимова.

"Роботи буде вдосталь, та найбільш привабливі пропозиції дістануться конкурентам, - говорить астрологиня. – Ви ж хапатиметеся за справи, які не принесуть ні грошей, ні задоволення. Не варто нікому позичати свої гроші, брати кредити та витрачати всі заощадження на покупку, у якій сумніваєтеся. Внутрішня паніка підштовхне до помилок. Кінець тижня порадує заробітком. Це час випробувань у сімейному житті. Побачите справжні риси характеру коханих. Якщо готові з цим миритися, стосунки почнуть розвиватися з новою силою. Доля готує неймовірний сюрприз для Раків, Терезів і Козерогів. Отримаєте те, на що заслуговуєте. Вдасться досягти результату, за який боролися увесь рік".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ваші заробітки зростають. Не крутіть службових романів, якщо не хочете втрати посаду. Уникайте судових процесів. Марно витратите час і гроші.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Це вдалий час, аби складати плани на наступний рік. Ваші розум та внутрішнє чуття не підведуть. Допомагайте тим, хто цього потребує. Добро повернеться сторицею.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Це час серйозного випробування для шлюбу. Відстороніть від сімейного життя родичів. Довіряйте коханим, а не чуткам про них. Стережіться пандемії. Вакцинуйтеся від коронавірусу.

Рак (22 червня – 22 липня)

Зачекайте із продажем нерухомості. Ціну на неї буде занижено. Не варто просити у керівництва підвищення зарплатні. Вас ще більше завалять роботою.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Якщо життя підкладає свиню, умійте вирізати з неї шиночку. Доведеться змінити роботу і місце проживання. Якщо планували придбати нерухомість, зачекайте. Там постійно доведеться робити ремонт.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Настає час шансів для тих, хто засидівся на старому місці. Робіть кар'єру і заявляйте про свої уміння. Вас помічатимуть. За роботу гарно платитимуть. Дорослі діти висловлять бажання жити окремо і познайомлять вас зі своїми обранцями.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Втомитеся від гонитви за матеріальними благами. Перегляньте свої справи за минулий рік, проаналізуйте, чого досягли, а де помилилися. Найкраща стратегія зараз – планування на короткі періоди: тиждень або місяць. Вашої розради потребують брати і сестри. Поділіться з ними життєвим досвідом.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Роботи багато, а заробітки – невисокі. Працювати з дому стає складно. Світло з'являтиметься на кілька годин. Цього ледве вистачатиме, щоб зарядити смартфон і ноутбук. Зберігайте оптимізм. Пам'ятайте, що найтемніша ніч – перед світанком. Скоро ситуація зміниться на краще.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не варто подавати резюме на керівні посади. Підлеглі намагатимуться маніпулювати вами. Начальство завалить роботою. Зарплата залишиться такою ж самою. Перенесіть купівлю авто. Воно постійно потребуватиме ремонту.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не піддавайтеся спокусі зекономити. Якщо хочете купити дешеву земельну ділянку, уважно вичитуйте договір купівлі-продажу. Пізніше підвернеться більш вигідна пропозиція. Зміна іміджу не пасуватиме. Зберігайте образ, який створювали роками.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Від безгрошів'я врятує фантазія. Вигідні фінансові пропозиції надійдуть у січні. Змінювати роботу і місце проживання не варто. Знайомств буде багато, але у довготривалі романи це навряд чи переросте. Подружжя, які довго не могли завагітіти, нарешті дізнаються, що при надії.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Постійно виконуватимете те, що треба, а не те, що хочеться. Задумаєтеся над зміною професії. Відкриєте у собі нові таланти. Ставтеся до коханих з повагою. Дружба та готовність іти на компроміс допоможуть зберегти шлюб.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 14 травня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 14 травень 2024, 5:20

Це сьомий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. Це може бути часом для пошуку нових можливостей у сфері роботи або навчання. Зосередьтеся на своїх кар'єрних цілях та розвитку вмінь, щоб досягти більшого успіху у ваш...

“Питання далі стоїть, що називати перемогою": Астролог назвав дату, коли будуть точитися страшні бої на фронті та коли настане перемога України

понеділок, 13 травень 2024, 23:47

В Україні на думку астрологів в другій половині червня будуть точитися найстрашніші бої. Передбачається, що це може бути одна з найважливіших битв війни. Про це розповів астролог Алакх Ніранджан. “Це означає дуже серйозний опір, боротьбу, смерть, буде ...