Трьом знакам зорі обіцяють фінансовий успіх: Гороскоп на 11-12 березня

У вихідні 11-12 березня не дозволяйте собі фліртувати з колегами. Це може викликати занадто гучний резонанс. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Після емоційно напруженого тижня потрібно буде гарно відпочити, - говорить астрологиня. – Не беріть на себе додаткових зобов'язань. Не шукайте логіки й пояснень. Не слід боротися за порядок і чистоту в домі. Цими днями треба розслабитися і відпочити. Проведіть час на природі. Поспілкуйтеся з добрими друзями. Слухайте музику або подивіться новий фільм. Нехай справи зачекають. Більше грошей стане у кишенях Тельців, Терезів і Скорпіонів. Прибутковими ці вихідні будуть для Левів і Водоліїв, Козерогів і Дів. У вас з'явиться вдосталь нових можливостей. Пильнуйте під час тренувань. Частіше траплятимуться випадки травмування. Підвищується плодючість організму. Багатьом вдасться завагітніти".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Справи кипітимуть у ваших руках. Навіть у вихідні не забуватимете про роботу. Не налягайте на каву та енергетики. Відмовтеся від запрошення на вечірку, якщо хочете побути на самоті. Бо зіпсуєте настрій собі і друзям.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вами керуватиме дух суперництва. Прагнете стати кращими за родича, коханого чи друга. Перестаньте комусь щось доводити. Робіть те, що вам подобається.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

У вашому розпорядженні необхідний мінімум грошей. Не беріть на себе додаткову фінансову відповідальність. Не варто брати кредити і починати будівництво. Грошей на це не вистачить. Надто багато часу ви приділятимете турботі про нових знайомих. Знайте міру. Вони цього не оцінять.

Рак (22 червня – 22 липня)

Прогнозується добрий прибуток. Та й без грошової підтримки з боку надійних партнерів не обійдеться. Найбільш важливі фінансові операції проведіть в обідню пору у суботу. Не давайте хибних обіцянок представникам протилежної статі. Вони вам цього не подарують.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вас втомлюватиме навколишня метушня. І пропозиції коханих здаватимуться недоречними. Після роботи відпочиньте наодинці. Подивіться улюблену комедію чи детектив. Приготуйте улюблений десерт власноруч. Вам вдаватимуться тирамісу і домашня випічка.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

По-доброму здивують родичі та колеги. Отримаєте цікаві фінансові пропозиції. Аналізуйте, але не поспішайте приймати рішення. Багатьом захочеться змінити сімейний статус. Хтось вестиме коханих під вінець, дехто зажадає розлучення.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Готові гори звернути, аби досягти бажаного. На вас покладуть відповідальність за справи команди. Станете хорошим керівником, якщо нещодавно отримали керівну посаду.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Хороші підказки отримаєте уві сні. Не поспішайте розповідати свої сни рідним та друзям. Не призначайте зустрічі і побачення. Вам понад усе захочеться усамітнитися. Підтримку отримаєте від людей, яких раніше навіть не вважали своїми друзями. Вони допоможуть забути про депресію і насолоджуватися життям.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не поспішайте розповідати комусь про свої минуле. Згодом це використають проти вас. Хороші речі вдасться розшукати на секонді. Але вживану техніку купувати не слід.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Помітите світло в кінці тунелю. У вашому житті з'являться цікаві люди і яскраві ідеї. Це добрий час, аби змінити інтер'єр у домі та освіжити гардероб.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Удача посміхнеться вам. Операції купівлі-продажу пройдуть вдало. Ви зможете зекономити чималу суму. Між вами й партнерами росте стіна відчуження. Докладіть зі свого боку зусиль для нормалізації стосунків.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Добре працюватиме голова. Починайте заняття з поглибленого вивчення предметів. Обмінюйтеся досвідом з колегами. Умійте продемонструвати людям усю серйозність своїх намірів. Тоді вони йтимуть вам назустріч.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 4 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 4 травень 2024, 5:20

Вихідні стануть чудовим часом для відпочинку після важкого робочого тижня. Це також чудовий час, щоб провести час із сім'єю або друзями. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні стануть часом для Овнів, щоб зосередитися на особистому зростанні. Знайдіть спосіб з...

Зваляться випробування! Травень стане справжнім випробуванням на міцність для цих знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:56

Комусь доведеться приймати важкі рішення, хтось пересваряться з близькими, а когось з головою накриє лавина невдач. Втім, переживши цей складний період, вони стануть лише сильнішими, передають Патріоти України. Овен. Гороскоп на травень 2024 обіцяє пре...