Три ритуали на Новий рік 2023 принесуть гроші в дім. Спробуйте!

Економічна криза, яка триває в Україні через російське воєнне вторгнення, змушує всіх нас загадувати на ці новорічні свята бажання, пов’язані із достатком та фінансовим благополуччям. Але робити це теж треба правильно, передають Патріоти України.

Червоне та золоте

Ці два кольори самі по собі символізують розкіш і багатство. Щоби правильно використати їх під час святкувань, господиня оселі, де відбувається святкова вечеря, має перев’язати ніжки стола червоними нитками. Також під скатертину вона має покласти сім золотистих монеток. Особливо цей ритуал буде ефективним, якщо на святкування будуть запрошені тільки члени родини – без сторонніх людей. Так гроші залишатимуться в сім’ї весь наступний рік.

Страва з крупою

Будь-які страви з крупи – рис, гречка, булгур, пшоно, тощо – є символом достатку. Адже крупинки асоціюються і з хорошим урожаєм і з монетками. Тому приготуйте до святкового столу щось із крупою. Це може бути звичні плов, голубці чи фарширований перець або щось більш екзотичне – східний салат табуле чи каші з незвичайними соусами. Обирайте на свій смак.

Свічки

Відкритий вогонь – символ життя, благополуччя і достатку. Тож поставте на святковий стіл свічки – розсип маленьких чайних або одну велику і товсту. Кольори обирайте відповідні: червоний, золотий, срібний чи білий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 17 травня 2024 року для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:20

Це дев’ятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 17 травня обіцяє бути активним і продуктивним днем для багатьох знаків зодіаку. Зосередьтеся на своїх цілях і використовуйте надані можливості. . Овен (21.03-19.04...

"Такого ми ще не бачили": Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала подію, після якої закінчиться війна

четвер, 16 травень 2024, 16:39

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова назвала подію після якої закінчиться війна. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі. . Тарологиня зазначила, що перед закінчення війни "якась відома людина зробить українцям вкрай важливий п...