Три знаки, яким сьогодні не варто гнатися за двома зайцями - можуть втратити все

День, коли зірки категорично не рекомендують витрачати сили на кілька справ одразу - образно кажучи, гнатися за двома зайцями одразу, передають Патріоти України.

Необхідно вибрати один — пріоритетний — напрям і займатися тільки ним. Можна також проводити невеликі фінансові операції, а ось від великих краще відмовитися: покладених на них надій — у вигляді прибутку — вони не виправдають.

Сьогодні, 18 серпня, гнатися за двома зайцями небажано всім знакам зодіаку, але для трьох із них така багатозадачність особливо небажана.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнята, схоже, уявлять себе Юлієм Цезарем, який, згідно з легендами, вмів робити кілька справ одночасно. Працюючи вдома, вони надумають поєднати рішення професійних питань із домашніми клопотами. В результаті здати вчасно звіт або проєкт їм не вдасться, а котлети, на які вони покладали великі обідні надії, пригорять. Тому представникам знака необхідно визначитися з тим, що для них важливіше, а решту занять залишити на потім.

Лев (23.07 – 21.08)

Левам — через напалу на них сьогодні неуважність — не варто братися за кілька справ одразу, оскільки вони насилу зможуть зосередитися на одному з них. Результатом — із великою часткою ймовірності — стане повне фіаско в усіх напрямах, що ніяк не входить в плани такого амбітного знака. Так що краще не ризикувати і займатися чимось одним — так, до речі, буде не тільки вигідніше, але і набагато зручніше — не доведеться відволікатися на вирішення другорядних питань.

Водолій (21.01 – 18.02)

Водолії, ніде правди діти, не найбільш організовані і дисципліновані люди на світі, яким часто буває не до снаги зосередитися на одному завданні, а про декілька і говорити не варто. Тому сьогодні представникам знака особливо важливо уникати ситуації, за якої доведеться вирішувати кілька завдань одночасно — ні до чого, крім провалу за всіма статтями, це не призведе, в той час як блискуче виконання одного-єдиного завдання принесе подяку від начальства.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

А ви це знали? Що означає, коли на годиннику бачиш однакові цифри - 11:11 або 22:22

понеділок, 20 травень 2024, 9:50

Нумерологи вважають, це зовсім не випадковість, а знак, що вам потрібно звернути на щось увагу. Насамперед, тут йдеться про важливу навичку сповільнюватися і помічати те, що може бути помітно не всім. Кожна людина є особливим механізмом, але як і будь-...

"Путін доведе до того, що Росія розпадеться на малі держави": Мольфар, який передбачив велику війну Московії проти України, назвав умови та швидкі терміни її завершення (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 9:32

Мольфар Іван Довбуш у 2021 році розповів, що буде з Україною та коли закінчиться війна. Іще до повномасштабного вторгнення він озвучив передбачення щодо майбутньої долі України та росії. «Росія розділиться, путін доведе до того, що вона розпадеться на ...