Три знаки відкриють у собі нові таланти і мають шанс на великий успіх: Гороскоп на 16 серпня

16 серпня відчуєте, що все навколо починає змінюватися на краще. Не пришвидшуйте зміни, а спостерігайте і робіть висновки. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Грошей буде вдосталь, - говорить астрологиня. – Не зуміє заробити тільки ледачий. Але ціни на деякі товари зростуть у кілька разів. Вартість продуктів здивує і шокує. Щаститиме на цікаві пропозиції. Оживе ринок нерухомості. Українці почнуть активно купувати та орендувати квартири. Це час сварок. Краще відправте коханих із дітьми на відпочинок. Вони гарно проведуть час, і у вас не буде приводів псувати одне одному настрій. Скорпіони, Леви і Риби відкриють у собі нові таланти. Це дозволить вам заробляти якомога більше".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Це день необдуманих рішень і вчинків. Переслідуватиме тривожність і безсоння. Погано працюватиме голова. Важко йтиме навчання. Переключіться на фізичну працю.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Загостряться конфлікти між свекрухами й невістками. Жінкам різних поколінь непросто буде дійти згоди. Порадує урожай білих грибів. Сходіть до лісу. Невдалий період, аби здавати аналізи. Лікарі помилятимуться із діагнозами.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Запросять на нове місце роботи. Погоджуйтеся, якщо готові працювати допізна. Легко освоїтися у новому колективі зуміють жартівники. Не купуйте чужий бізнес. У гонитві за надприбутками зазнаєте збитків.

Рак (22 червня – 22 липня)

Хочете жити на широку ногу? Не економте, а шукайте додаткового заробітку. Відстоюйте інтереси близьких. Заступайтеся за коханих. Використовуйте сонцезахисні креми, коли ніжитеся на пляжі.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Таланитиме тому, хто вміє мовчати. Не розповідайте свої ідеї, бо втілити їх у життя не судилося. Витратите грошей більше, ніж заробили. Не варто довіряти чужій думці більше, ніж власній. Через перевантаження на роботі непокоїтимуть мігрені.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День вимагає активності. Не чекайте, що щось саме прийде вам у руки. Листування з незнайомцями підніме настрій. Серед них будуть люди, у яких легко буде закохатися.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не намагайтеся завоювати чиєсь серце. Почуття навряд чи виявляться взаємними. Фортуна вас любить. Лише не поспішайте довіряти обіцянкам. Жоден зі знайомих їх дотримуватися не стане.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Цей день принесе багато позитиву у ваше життя. Приділяйте якомога більше уваги роботі, щоб вийти на достойний фінансовий рівень. Побачення плануйте на вечір. Вам вдасться закохати у себе будь-кого.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Багато чого не подобається, але це не привід здаватися. Шукайте причини негараздів. Увечері справи підуть краще. Кохані будуть ревнивими і прискіпливими. Дарма намагаєтеся втримати їх удома. Нехай ідуть на роботу і з головою поринуть у власні справи. Тоді часу на підозри не буде.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Жадатимете оновлення. Тиждень застою минає. Тепер ви сповнені сил та нових ідей. Вдасться заробити більше за конкурентів, якщо використовуватимете нові технології у веденні бізнесу.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Докладіть зусиль для покращення фінансового становища. Не витрачайте час на те, аби довести людям, що ви чогось варті. Просто поволі рухайтеся до цілі. Тримайтеся осторонь від родинних конфліктів і вуличних сварок.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Нестача коштів змусить відмовитися від великої покупки. Це краще, ніж узяти кредит і загнати себе у боргову яму. Не читайте лежачи. Відкладіть вишивання. Очам потрібен відпочинок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...