Три знаки зодіаку чекає фінансовий успіх: Гороскоп на 30 грудня

30 грудня – день, сповнений оптимізму. Підсумуйте, що вдалося зробити протягом року. Натхнення і працездатність допоможуть досягти бажаного. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цієї п'ятниці людям не сидітиметься на місці, – говорить астрологиня. – Потреба рухатися і щось робити буде сильнішою за голос розуму. Проте результативним цей день не стане. Тому не варто виношувати наполеонівських планів. Не засиджуйтеся тривалий час на одному місці. Дайте роботу своїм м'язам. Голова працюватиме не надто ефективно. Займіться прибиранням оселі до свята. Повикидайте мотлох. Прикрасьте ялинку. За потреби зробіть невеликий дрібний ремонт меблів або техніки. Більше ходіть пішки. Знайдіть час для фізкультури. Але прагнути високих спортивних досягнень не варто. Бракуватиме сил на рекорди. Пильнуйте малечу. Вона може наробити шкоди. Не залишайте без нагляду ноутбуки й смартфони. Тельці, Терези й Риби отримають більше грошей, ніж очікували. Ці три знаки ніколи не матимуть проблем з грошима, бо уміють заощаджувати й працюють у кількох місцях одночасно".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Переслідуватимуть колишні партнери. Розмова з ними закінчиться сваркою. Не шукайте розваг у колі малознайомих людей. Новорічні корпоративи краще перенести. У колег не буде відповідного настрою для розваг.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Афішувати свої фінансові плани не варто. Не сполохайте удачу. Ваша неприступність відлякуватиме потенційних партнерів. Частіше усміхайтеся. Стережіться отруєння чадним газом. Пасивне куріння і задуха викликатимуть напади головного болю.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Висувайте сміливі ідеї. Вам довірятимуть, тому підтримуватимуть. Віддайте частину заробленого на благодійність. Не обманюйте. Обпечуться ті, хто має подвійне життя.

Рак (22 червня – 22 липня)

Наполеонівські плани будувати зарано. Поступово рухайтеся до мети, не бійтеся додаткової роботи. Сміливо плануйте справи, які хочете завершити до кінця року. Не треба змінювати імідж. Це буде невдало.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Щаститиме в торгових операціях. Очікувані гроші надійдуть вчасно. Не відкладайте похід по крамницях. Це вдалий день, щоб придбати продукти до новорічного столу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Конкуренти й шефи випробовуватимуть вас на стійкість. Будьте готові швидко ухвалювати рішення. Не відмовляйтеся від вдалих пропозицій. Довіртеся тим, кого знаєте багато років. Вони підкажуть, куди рухатися далі.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Бракуватиме стабільності. Ламатимуться телефони, комп'ютери, автомобілі. Звертайтеся до перевірених майстрів і сервісних служб. Купувати техніку краще після обіду.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вдалий період для закладання фундаменту. Будинок зведете швидко. Купувати нерухомість краще в січні. Не вимагайте співчуття від оточення. Навряд чи пожаліють і допоможуть. Це день ділових людей, які впевнені у своїх силах.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Приймайте перешкоди, як стимул для наполегливішої роботи. Фінансові операції будуть невдалими. Зберігайте квитанції. Оздоровлення і мандрівки матимуть користь. Зумієте покращити фізичну форму.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Зачекайте з придбанням нерухомості. Куплене житло виявиться сирим і холодним. Доведеться робити вибір з двох чи трьох претендентів. Не намагайтеся крутити роман з двома людьми одночасно.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Кінець місяця виявиться плідний і цікавий. Відкладіть переїзд на нове місце проживання. Не варто добиватися уваги людей, які вам подобаються. Симпатія не буде взаємною. Уникайте любовних трикутників.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Бажання не збігатимуться з вашими можливостями. Шукайте яскравих особистостей, які можуть стати вашими потенційними партнерами. Більшого досягнете в команді.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...