Три знаки зодіаку чекає успіх у перші вихідні літа: Гороскоп на 3-4 червня

3-4 червня бажання співпадатимуть з можливостями, а добро повернеться сторицею, запевняє астрологиня Олена Максимова.

"Місяць буде уповні, - говорить астрологиня. – Спокійними ці дні не назвеш. Відпочити безтурботно не вдасться. Людей переповнюватимуть емоції, доведеться вирішувати дрібні й великі невідкладні справи. Турбуватиме безсоння. Відкладіть рекламні акції та презентації. Усе це пройде невдало. Додаткової уваги потребуватиме дім. Збільшиться кількість побутових аварій. Не залишайте без нагляду увімкнену побутову техніку. Вчасно ремонтуйте те, що зламалося. Бережіть друзів. Слідкуйте за своїми словами. Незначний конфлікт може призвести до втрати стосунків. Тельці, Раки і Скорпіони здобудуть успіх у всьому, за що візьмуться".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Пам'ятайте, що найтемніша ніч – перед світанком. Скоро ситуація зміниться на краще. Не виснажуйте себе. Дотримуйтеся режиму сну і більше відпочивайте протягом дня. Оточуйте себе однодумцями.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не приховуйте своїх почуттів. Саме час сказати милим, як сильно ви їх любите. Отримаєте цікаві пропозиції з навчання і працевлаштування. Розглядайте їх з наступного тижня.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Вдалий час, аби купувати меблі. Обирайте зручні ліжка і дивани. Придбання офісної техніки варто відкласти до наступного тижня.

Рак (22 червня – 22 липня)

У супермаркет вирушайте в суботу після обіду. Зумієте купити більше продуктів і за вигідними цінами. Прибирання у домі затійте вранці цього ж дня. Неділю проведіть з родиною. Сходіть до церкви. Відвідайте похресників.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Стежте за змінами у вашому оточенні. Дехто віддалиться, а хтось з друзів стане ближчим. Знайомств буде багато, але у довготривалі романи це навряд чи переросте.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Нагадають про себе друзі, про яких не чули роками. Запросіть їх у гості. Ставтеся до коханих з повагою. Дружба та готовність іти на компроміс допоможуть зберегти шлюб.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Підводитиме зв'язок. Не хвилюйтеся, якщо з першого разу не змогли комусь додзвонитися. Довіряйте снам та передчуттям. Люди з підвищеним артеріальним тиском скаржитимуться на втому та запаморочення.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вихідні принесуть звістку, на яку ви давно чекаєте. Довідаєтеся про вагітність когось із родичів. Станете свідками дива. Не варто нікому переповідати родинні таємниці.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Таланитиме правдорубам, а не тим, хто намагається оминати гострі кути. Не приховуйте талантів. Думайте, творіть, патентуйте і знайомте світ зі своїми креативними ідеями. Діліться досвідом.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Легко даватимуться іноземні мови. Задумаєтеся про роботу та навчання за кордоном. Щаститиме у коханні. Самотні знайдуть свою половинку. Ближчими стануть пари, які давно у шлюбі.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це дні романтики. Проводьте їх з тими, кого кохаєте. Варто взяти відпустку і більше часу присвятити хобі. Не витрачайте гроші на ремонт техніки. Краще купити нову.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Найбільше щаститиме тим, хто вміє дочекатися слушної нагоди. Не робіть щось наперекір комусь, бо нашкодите собі. Більше читайте чи слухайте аудіокниги. Відповіді на запитання та підказку знайдете у них.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....