Три знаки Зодіаку чекають "гойдалки" в 2022 році - злети чергуватимуться з "падіннями"

У всіх бувають як злети, і падіння. Але кожен прагне досягти стабільного прибутку для комфортного життя. Експерти із зірок видання Аbplive розвіли, для кого 2022 рік буде дуже мінливим у фінансовому плані. Дізнайтесь, хто потрапив до списку, зазначають Патріоти України.

Овен

2022 буде важливим для уродженців цього знаку з точки зору грошей. У січні, лютому та березні витрати збільшаться. У квітні, травні, червні важливі проекти можуть постраждати через відсутність коштів. При цьому потрібно запастись терпінням. Липень, серпень та вересень будуть невизначеними. Жовтень, листопад та грудень можуть принести хороші доходи.

Лев

Наступного року представники цього знаку знайдуть нові джерела доходів. Січень, лютий та березень для них будуть особливими. Також вони матимуть можливість проявити себе. Липень, серпень та вересень можуть бути стресовими. Можливо, доведеться попрацювати, щоб досягти поставленої мети. Жовтень, листопад та грудень знову можуть принести нові можливості.

Риби

2022 буде для народжених під цим знаком повний злетів і падінь. Січень, лютий, березень можуть принести проблеми. Квітень, травень та червень приведуть до норми доходи. Риби можуть відчути нестачу грошей у липні, серпні та вересні і зможуть досягти успіху в досягненні своїх цілей у жовтні, листопаді та грудні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...