Три знаки зодіаку очікують кар'єрні злети і карколомні зміни життя. Зашкодити успіху може впертість: Гороскоп на 28 березня

28 березня люди будуть схильні до надмірної критики на адресу співрозмовника. Найважливіші розмови краще провести наприкінці робочого дня. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня легше ламати, ніж створювати, - говорить астрологиня. – Розпочаті справи виявляться безперспективними. Не варто йти до керівництва з новими пропозиціями. Вас не почують. Пильнуйте за кермом. Збільшується кількість аварійних ситуацій на автошляхах. Не ігноруйте правил безпеки. Щаститиме працьовитим і заощадливим. На Овнів, Раків і Стрільців чекають кар'єрні злети й неймовірні повороти долі. Досягти успіху заважатиме лише впертість. Не варто плисти проти течії. До травня відкладіть плани про міграцію і шлюб".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не влазьте у борги. Не закладайте у ломбард особисті речі. Виручатиме вміння в усьому бачити позитив. Позбавтеся обтяжливих стосунків. Уникайте інтриг на стороні. Через службовий роман можете поплатитися сім'єю.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Виграш принесе участь у лотереї чи спортивних змаганнях. Оновлюйте інтер'єр оселі, змінюйте імідж. Не варто шукати нову роботу. Заробітки не задовольнятимуть. Вжитися в новий колектив буде непросто.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Дослухайтеся до власної інтуїції. Не всі ідеї варто одразу втілювати. Дійте за планом, обдумуйте кожен крок. Це застрахує від збитків. З'явиться новий надійний друг.

Рак (22 червня – 22 липня)

Щоб досягти мети, працюватимете без вихідних і відпустки. Проявлятимуться нові таланти. Це дозволить добре заробляти і швидко стати знаменитим. Не варто купувати ноутбуки. Покупку смартфонів відкладіть до середи.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Дратуватимуть розмови про шлюб. Не морочіть коханим голову, якщо не плануєте створювати сім'ю. Через недосипання може підводити пам'ять. Докучатимуть проблеми з травленням. Вчасно зверніться до гастроентеролога.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не втрачайте почуття міри. Наробите багато помилок через самовпевненість і небажання змінюватися. Партнер вимагатиме від вас конкретних рішень і вчинків. Готовність працювати понаднормово гарантує вам гарні заробітки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

На вас чекає вдалий і легкий день. Аби уникнути сімейних сварок, розділіть з коханими обов'язки по дому. Непокоїтиме біль у шлунку. У квітні зробіть УЗД внутрішніх органів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Ви надихатимете усіх навколо своєю цілеспрямованістю та незламністю. З вас вийдуть хороші наставники. Передаватимете цінний досвід. Більше грошей стане увечері. Можна планувати купівлю нерухомості та авто.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Легко буде завоювати серце коханої людини. Вийдете переможцем з любовного трикутника. На лікарняне ліжко можуть покласти застуда та грип.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Доведеться приймати рішення за себе та рідних. Не час проявляти слабкість, бо це може поставити хрест на вашій кар'єрі. Заробити більше ніж у лютому допоможе впевненість у своїх силах та працьовитість.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Кохані можуть спровокувати розрив. Постарайтеся будь-що зберегти стосунки, аби потім не шкодувати. Впустити у серце нового партнера ви поки не готові. Не придумуйте собі діагнозів. Вашому здоров'ю сьогодні ніщо не загрожує.

Риби (21 лютого – 20 березня)

До квітня не варто закладати фундамент і відкривати власну справу. Знайти вихід із кризи допоможуть наполегливість і почуття гумору.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...