Три знаки Зодіаку ставлять у глухий кут астрологів: У кого гороскопи дуже часто не збуваються і чому

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким дуже важко дати точний прогноз. Хтось із цих трьох представників сузір'їв великий скептик, хтось надто невпевнений, є й надто непередбачуваний. Про це повідомляє 5-tv.ru.

Телець

Тельці – непередбачувані та не прислухаються до рекомендацій астрологів. Фахівці все ж таки радять Тельцям тверезо дивитися на ситуацію, правильно оцінивши свої можливості, тоді можна уникнути становлення заручником обставин.

Терези

Терези - мінливі та нерішучі, які намагаються по-своєму щоразу трактувати поради експертів з астрології. Здійснюючи різкі випади одночасно у різні напрями у життєвих ситуаціях, вони лише заплутують більше себе.

Риби

Риби - скептики, які довіряють лише собі і покладаються лише вна себе. Якщо вони і прочитають гороскоп, то тут же його забудуть, як щось непотрібне, тому коли результат прогнозу збувається, Риби вже не пам'ятають цієї інформації, а вважають це тільки своїм особистим досягненням.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....