Тримайся, гаманець! Астрологи назвали ТОП-3 знаків Зодіаку-транжир, яких не можна залишати самих у "чорну п'ятницю"

В Україні, як і в усьому світі, відбувається розпродаж року — «чорна п'ятниця». Як уберегти свій й сімейний бюджет від зайвих витрат у дні розпродажів, та які знаки зодіаку найбільш схильні до витрат і не можуть встояти перед знижками, пише Intex-press, передають Патріоти України.

Овни, в принципі, не здатні планувати бюджет. Вони по життю схильні здійснювати імпульсивні вчинки, така ж лінія поведінки поширюється і на їхнє відношення до витрат. Вони просто вимикають голову, якщо перед ними маячать знижки та бонуси. Попри можливі обмеження, зазвичай Овни одержують бажане.

Леви по праву займають особливе місце у рейтингу марнотрат. Вони люблять шопінг, а також схильні купувати подарунки коханим й дорогим для них людям. Побачивши, на їхню думку, ідеальний подарунок, вони не чекатимуть настання дня народження й придбають його заздалегідь. Такий спосіб життя давно довів би їх до злиднів, але, на щастя, Леви непогано заробляють.

Гроші — не головне у житті Стрільців. Вони не проти володіти ними, але й економити не збираються. Цей вогненний знак витрачає кошти, доки вони не закінчаться, а потім поповнюють запаси. Стрільці, не замислюючись про завтрашній день, витрачаються на улюблені ними подорожі, розкішні готелі та вишукані страви. Для них важливий не сам факт покупки, а той досвід та новизна, яку вони несуть.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...