Тримайтеся від них подалі: Астрологиня назвала знаки Зодіаку, які для досягнення мети підуть по головах

Всі ми досягаємо своєї мети різними способами. Для одних аморальні вчинки - категоричне табу, інші готові піти на що завгодно, лише б отримати те, що запланували. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які заради досягнення своєї мети підуть по головах, передають Патріоти України.

Діва (22.08 – 23.09)

Діви впевнені в тому, що важлива мета виправдовує будь-які засоби, тому не особливо переймаються з цього приводу. Кар'єра для них набагато важливіша дружніх взаємин, тому вони, не замислюючись, підставлять людину, з якою їх пов'язують довготривалі добрі стосунки заради того, щоб отримати нову посаду або перспективний — зокрема і у фінансовому плані — проєкт. Втім, точно так же представники знака поводяться в особистому житті — мудрість про те, що на чужому нещасті щастя не побудуєш, не для них.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнята — через свою легковажність і поверхневе ставлення до життя — просто не замислюються про те, що своїм вчинком можуть зробити комусь боляче. У той момент, коли їм необхідно ухвалити важливе рішення, вони нібито забувають про тих, на кого їхні дії матимуть негативний вплив — для них існують тільки вони і більше ніхто. До того ж представники знака часто використовують оточення для досягнення своєї мети і не бачать в цьому нічого поганого.

Риби (19.02 – 20.03)

Риби справляють враження тонких романтичних осіб, і ці якості дійсно їм властиві, але — одночасно — за ними ховається жорсткість і непередбачуваність. Представники знака завжди спрямовані на успіх, водночас вони зовсім не думають про те, що своїми діями можуть завдати шкоди іншим — точніше, це їх зовсім не цікавить. Вони такі ж верткі і слизькі, як істоти, що дали назву знаку, тому упіймати їх на негідних вчинках практично неможливо — вони будуть все заперечувати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...