Тримайтеся від них подалі! Астрологиня назвала знаки Зодіаку, які люблять діяти іншим на нерви

Не всім дано бути приємними і справляти на оточення приємне враження - можливо, все відбувається з точністю до навпаки. Але спеціально діяти іншим на нерви - особливе мистецтво, яким володіють деякі. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки, які люблять діяти на нерви оточенню, передають Патріоти України.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнята діють на нерви тим, хто перебуває поруч, свідомо — до того ж спеціально розробляють тактику, щоб якомога сильніше вивести їх з себе. Одній зі сторін цього двоїстого знака подобається спостерігати, як неприємні їхні слова або дії тому, кого вони хочуть зачепити. Щоправда, вже на наступний день друга половинка знака пошкодує про скоєне, але відіграти ситуацію назад їм не вдасться. Для цього необхідно, як мінімум, перепросити, а Близнята дуже не люблять цього робити.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Стрільці — і в цьому їхній головний недолік — надто безцеремонні — їм нічого не варто бовкнути щось, всерйоз образивши людину. За словами астрологині Лінди Гудмен, представники цього знака можуть грюкнути знайомого по плечу і голосно, щоб усі чули, сказати: "Старий, ти молодець — в твої роки і такий добрий вигляд мати!" Цікаво, що насправді у них не було мети когось зачепити, просто вони спочатку говорять і тільки потім думають, що, власне, сказали.

Діва (22.08 – 23.09)

Діви навіть святому допечуть своєю самовпевненістю і бажанням критикувати всіх і вся. Вони точно знають, що і як треба робити, і ніколи не упускають можливості ткнути людины, яка перебуваэ поруч, в помилки, які зроблені — або, на думку представників знака — тільки можуть бути зроблені кимось із оточення. Водночас їхній менторський і повчальний тон діє всім на нерви, навіть якщо вони мають рацію, а вже якщо помиляються, то і поготів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зваляться випробування! Травень стане справжнім випробуванням на міцність для цих знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:56

Комусь доведеться приймати важкі рішення, хтось пересваряться з близькими, а когось з головою накриє лавина невдач. Втім, переживши цей складний період, вони стануть лише сильнішими, передають Патріоти України. Овен. Гороскоп на травень 2024 обіцяє пре...

Гороскоп на 3 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:20

Це 25 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Риби. Це добрий час для того, щоб приділити трохи часу на планування подій, завдань та цілей. Створіть список того, що вам потрібно зробити, і визначте пріоритети. Використовуйт...