"Царю-устрашителю" залишилося недовго: Астролог склав гороскоп для Путіна на рік - це кінець

Президент Російської Федерації Володимир Путін 7 жовтня відзначає свій день народження. Ця дата стане початком найстрашнішого і найскладнішого періоду життя Путіна. Про це в коментарі "Главреду" розповів астролог Влад Росс, який склав детальний гороскоп для лідера російської держави, передають Патріоти України.

Астролог нагадав про пророкування Нострадамуса, в якому говорилося про прихід Володимира Путіна до влади в серпні 1999 року, причому віщун називав його "великим небесним царем-устрашителем" і "реінкарнацією Чингісхана". Нострадамус також вказав, скільки правитиме ця людина.

"Провісник говорив, що Путін буде царювати, доки править Марс, тобто до того моменту, поки в його гороскопі не зійдуться Марс і Сонце. Цього разу в день народження Путіна Марс, планета війни, руйнування і вбивств, з'єднається з Сонцем і Місяцем в солярі (річному гороскопі, Ред.) Путіна", – зазначив Влад Росс.

Тому астролог припускає, що цей річний гороскоп Путіна стане останнім для поілтика. Найбільш небезпечний період, на думку Росса, чекає на президента РФ навесні 2022 року.

"Неймовірно складний період протистояння Сатурна і Марса в Домі смерті в гороскопі Путіна намічається в березні-квітні наступного року. У Домі смерті розташуються Місяць і Плутон, що завжди закликає людину остерігатися натовпу. Плутон – символ підземного царства, а тому життя Путіна може закінчитися в бункері, де його можуть отруїти або задушити", – прогнозує астролог.

При цьому Росс додав, що Марс у гороскопі російського президента буде довго рухатися знаком Терези і скупченням планет. А це, пояснює астролог, загрожує Путіну різким погіршенням здоров'я вже восени нинішнього року, одразу після дня народження.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро буде нова війна - і це вже буде не наша історія": Переможниця "Битви екстрасенсів" вразила передбаченням

вівторок, 16 квітень 2024, 10:28

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова передбачила, що партнери України і далі не поспішатимуть надавати Україні допомогу, проте вона вважає, що "скоро буде нова війна", яка не стосуватиметься нашої держави. Про це вона сказала на своєму ютуб-...

Над Києвом сталося "небесне "знамення": Чого чекати найближчим часом

вівторок, 16 квітень 2024, 8:22

У небі над Києвом 14 квітня помітили унікальне явище – сонячне гало. Його наші пращури сприймали як важливе знамення. Сонячне гало — це світле слабко забарвлене коло навколо Сонця. Таке оптичне явище виникає внаслідок заломлення та відбиття світла в кр...