Це буде час "переродження": Чорний Тигр принесе кардинальні зміни цим обраним знакам Зодіаку в 2022 році!

Гороскоп 2022 розповість нам про чотири знаки Зодіаку, які на думку астролога будуть, купатися в удачі і везінні в наступаючому новому році. Він буде проходити під знаком чорного Водяного Тигра - тварини, яка стане тотемним для цих щасливчиків, подарувавши їм кардинальні зміни. Про це розповіла астролог Світлана Драган, пише EG, передають Патріоти України.

Овен

На думку астролога, Овну пощастить найбільше в році Тигра. При цьому вам слід стримати запал, приборкати свій гарячий характер і навчитися йти на компроміси. Тоді перед вами відкриються нові перспективи на роботі, а найактивніші зможуть значно збільшити свій дохід.

Телець

Тельцям буде щастити практично у всьому. Астролог рекомендує людям даного знака не боятися приймати рішень, адже будь-який рух - внесок у ваше майбутнє. Деякі зможуть знайти особисте щастя, переживши розставання з партнером, з яким давно не по дорозі, і зустріти нову людину. А дехто зможе змінити роботу на більш перспективну.

Рак

Представників цього знака чекає вкрай насичений рік, повний змін і приємних сюрпризів. Але є умова - вам слід бути енергійними, поспішати, щоб скрізь встигнути. А ось на створення сім'ї, якщо ви самотні, розраховувати поки не варто, але плюси є - розставання допоможуть краще зрозуміти себе і вибудувати нові цілі.

Терези

Рік Тигра стане для Терезів дуже напруженим, але це непогано. Якщо ви народилися під даним знаком, вас чекає новий рівень життя. Деякі зможуть змінити місце проживання на краще, когось чекають корисні для кар'єри знайомства або ж зміна роду діяльності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...