Це буде ключова дата: Астролог назвав день у квітні, коли перебіг війни різко зміниться на користь України

Астролог Олександр Беспалов склав гороскоп для України на квітень 2022 року і в ньому уточнив, чи варто очікувати на завершення війни у другий місяць весни, передають Патріоти України.

На його думку, 7 квітня — ключова дата, яка вплине на перебіг війни в Україні. Цього дня завершиться з'єднання Марса та Сатурна. Марс символізує агресію, а це означає, що після цієї дати ескалація піде на спад.

«У 1939 році, коли було з'єднання Марса та Сатурна, почалася Друга світова війна. Така ж комбінація супроводжувала розпад Радянського союзу та Карибську кризу», — розповів астролог.

Проте з 8 до 12 квітня відбудеться ще одне загострення. Але цього разу не на фронті, а у суспільстві. Астролог не відкидає, що невдоволення може сприяти угоді з ворогом, від якої той отримає переваги. Найближчі три місяці обіцяють бути складними для всіх українців.

«У квітні на нас також чекає транзит Сатурна у Козерозі … Сатурн — це повелитель карми, владика карми. Він знаходиться у Козерозі до 29 квітня 2022 року», — розповів астролог і додав, що у цей же період роком раніше людей у всьому світі косила пандемія коронавірусу.

Нагадаємо, що австралійська астрологиня Анжела Перл також склала гороскоп для України на 2022 рік і розповіла, що дуже часто війни закінчуються, коли з'єднуються планети, що відповідають за мир — це Юпітер та Нептун: «І зараз таке ж поєднання Юпітера з Нептуном буде 12 квітня. Тобто у квітні буде зрозуміло, що війна не може продовжуватися. І зрозуміло буде, що перемога — за Україною. Україна не може не перемогти. Це у всіх гороскопах, на всіх картах видно».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...