Це буде місяць катастроф! Влад Росс дав лякаючий прогноз на жовтень - можливі великі біди

Листопад 2021-го обіцяє стати місяцем суцільних катастроф і руйнувань. Багато в чому це буде пов'язано з тим, що в останній місяць осені почнеться коридор затемнень. У цей період будуть стрімко наростати протестні настрої, в результаті чого люди можуть вийти на майдан з абсолютно несподіваних приводів. Причому загрожує це загрожує не тільки Україні, а й Росії, Грузії та Казахстану, передають Патріоти України.

Місячне затемнення відбудеться в повний місяць, 19 листопада, об 11:57, якщо Україна не переводитиме годинник, або о 10:57, якщо ми все-таки перейдемо на "зимовий час". На нас чекає часткове місячне затемнення. У дні поблизу цієї події енергія Скорпіона – знака смерті, руйнувань, трагедій, цунамі та землетрусів – битиме через край. Ця енергія посилиться ще й тим, що Марс, господар Скорпіона, буде проходити якраз по цьому знаку.

Втім, весь листопад буде супроводжуватися крайнощами і несподіванками. Дуже вірогідні в цей період силові протести і перевороти, зокрема, в одній із країн, що межує з Україною, може статися палацовий переворот.

Уран гостює в знаку, протилежному до Скорпіона, тобто в Тельці, а Сатурн – у Водолії, тому на небі буде формуватися дуже жорстка конфігурація, яка називається тау-квадратом. Більше того, складеться навіть хрестова ситуація, коли до всіх цих планет приєднається Місяць у Леві.

Таким чином, з 19 листопада починається двотижневий коридор затемнень, який завершиться молодиком і сонячним затемненням 4 грудня. Листопадове затемнення буде примітним тим, що Місяць переміститься в знак Тельця (пов'язаний із фінансами). Це говорить про те, назріває фінансова криза, і вона неминуча, незважаючи на те, що північний вузол знаходиться в знаку Близнюки. Трохи відкриваючи завісу майбутніх затемнень 2022 року, скажу, що вони будуть відбуватися на осі Телець-Скорпіон, а тому фінансова криза триватиме і в майбутньому році.

Місячне затемнення 19 листопада можна буде спостерігати в Північній і Південній Америці, в Азії та Австралії, через що там може помітно погіршитися епідемічна ситуація. Також затемнення буде спостерігатися в східній частині Росії, саме там суттєво підвищиться рівень захворюваності ковідом, зокрема, на Далекому Сході почнуть хворіти всі поголовно. В Європі затемнення буде видно лише частково – воно буде у напівтіні. В Україні його не можна буде побачити, а, значить, на нашу країну воно ніяк не вплине, і все у нас буде більш-менш.

Взагалі, це затемнення буде вкрай руйнівним. Напруга Марса і Урану включить настільки смертоносні програми, що я б не радив у листопаді вирушати в дорогу жодним видом транспорту – буде безліч раптових неприємних подій, які буде складно передбачити.

Скорпіон символізує смерть, а саме в цьому знаку в листопаді будуть перебувати Сонце, Марс і Меркурій. Через це місяць буде складним і страшним, сама смерть прийде в наші домівки.

У листопаді 2021-го слід бути особливо уважними до свого здоров'я, не ризикувати і бути якомога обережнішим за кермом. Краще в цьому місяці взагалі не виїжджати куди-небудь, особливо за місто, а якщо вже вирушаєте в дорогу, то будьте максимально уважні.

Зараз багатьох змушують робити щеплення. В листопаді будуть дні, найбільш сприятливі для вакцинації, коли Місяць буде зростати і перебувати в гармонійних аспектах:

  • 6 листопада, о 10:00-15:00,
  • 7 листопада, після 13:30,
  • 8-9 числа, до 14:00,
  • 12 листопада, після 11: 00.

Меркурій у листопаді набере швидкість і буде рухатися по знаку Скорпіона з 6 по 24 листопада, тому молодик, який з'явиться у Скорпіоні, підвищить бажання докопатися до істини, дізнатися правду, знайти втрачений сенс або загублені речі. В цей час все буде сприйматися набагато гостріше, в тому числі і те, що стосується фінансової сфери.

У цьому місяці слід з великою обережністю братися за будь-які нові справи. Імпульсивність і бажання досягти мети за будь-яку ціну можуть дорого вам обійтися. Так, Скорпіон – знак ризику, але, крім цього, це ще й знак руйнування. Тому можна дуже серйозно "влипнути" і збанкрутувати, неправильно вклавши гроші. В жодному разі не можна вдаватися до авантюрних дій або займатися екстремальними видами спорту, тому відкладаємо на потім стрибки з парашутом, підкорення Джомолунгми тощо. Не ризикуйте своїм здоров'ям, відмовтеся від швидкої їзди і утримайтеся від катання верхи.

Молодик буде непоганий – він з'явиться в ніч з 4 на 5 листопада о 23:15 (за "зимовим часом"), а це королівський градус Скорпіона. Все, що ви надумаєте в ніч з 4 на 5 листопада, принесе вам успіх. Під час появи молодика завжди думки матеріальні, а в цей раз – в 13-му градусі Скорпіона – вони можуть стати супер-матеріальними, в результаті все може скластися так, як ви хочете і мрієте. Тому сміливо будуйте в цю ніч плани і обмірковуйте проекти.

У листопаді рекомендується укладати важливі фінансові угоди і домовлятися про ділове співробітництво. Оскільки Меркурій позбудеться ретроградності, все буде йти по накатаній. У цьому місяці сприятливо накопичувати і планувати бюджет на майбутнє, тому що Венера входить у Козерога. Також рекомендується шукати нову більш високооплачувану роботу, змінювати свій звичний спосіб життя, трансформувати рутинні процеси, а також вийти із застою, який міг початися через стаціонарні планети в жовтні. Зробивши це, з'явиться шанс повністю змінити своє життя. Також рекомендується проводити випробування і досліди, вирішувати складні завдання, ставити професійні цілі, будувати плани на майбутнє (особливо ближче до появи молодика).

Не рекомендується в листопаді-2021 ризикувати грошима, витрачати їх на дурниці та вирушати в поїздки. Протипоказано працювати з хімічними речовинами, зловживати алкоголем і починати важливі проекти поблизу затемнення. 17-22 листопада краще нічого нового не відкривати і не задумувати.

6 листопада Меркурій залишить знак Терези і перейде в Скорпіона. До 6 листопада потрібно встигнути підписати важливі договори, тому що після цієї дати суттєво зміняться можливості домовитися і дійти згоди. Це обумовлено тим, що договороздатний знак Терези зміниться на суперечливого Скорпіона. Тож важливі контракти встигніть підписати в перших числах листопада, 1 і 2 листопада будуть ідеальні для цього.

Меркурій залишатиметься в знаку Скорпіона аж до 24 листопада. У такому положенні Меркурій не особливо сильний, а тому не зможе себе проявляти. Цей період буде ідеальний для пошуку відповідей на свої питання. Якщо хочете докопатися до істини, шукайте – і знайдете. В цей час не зайвим буде досліджувати свій родовід, заглибитися в психологічні процеси, піти на йогу або медитацію.

У листопаді варто отримувати таємні окультні знання, ходити на консультації до астролога, таролога, психолога та інших фахівців, проходити різні посвячення, відкривати для себе таємниці. Інформація такого роду буде сприйматися в листопаді дуже добре і правильно.

Сила переконання в листопаді не буде особливо сильною. Люди в цей період не будуть схильні довіряти іншим. Тому варто постійно бути напоготові. Саме в листопаді можуть відбутися найбільші афери – вас можуть обдурити на дуже великі суми грошей.

Теми смерті, окультизму, трансформації інтимного життя будуть часто актуалізуватися в листопаді 2021-го. Хтось несподівано може дізнатися про зраду близької людини. Також Скорпіон буде схиляти до пороків: до куріння, зловживання алкоголем, зрад. Негативні звички можуть проявитися саме в листопаді.

Після 20 листопада повинен початися пост, але я б настійно рекомендував почати постувати вже з перших чисел. Слід дотримуватися здорового способу життя в цьому місяці.

При Меркурії в Скорпіоні слова отримають забарвлення цього знака. Багато хто в цьому місяці стане більш уїдливим і критичним. У листопаді не варто конфліктувати і сваритися з начальством, інакше вас просто звільнять. Інші можуть почути про себе неприємну правду. Багато хто через крайнощі у вчинках і рішеннях прийдуть до чогось важливого. Конфліктів у листопаді буде дуже багато.

А у Верховній Раді в листопаді неминучими будуть бійки. Новий спікер парламенту – Скорпіон, і йому цього місяця буде не солодко. Листопад буде дуже жорстким. Взагалі, людина, яка очолила парламент на ретроградному Меркурії, довго на цій посаді не протримається.

Хтось у листопаді може зануритися в депресію, а тому протипоказаний алкоголь, особливо коньяк і віскі. Всі негативні новини в цей час будуть сприйматися громадськістю набагато гостріше і болючіше.

У листопаді в Україні неминучий локдаун, тому що буде ну дуже багато смертей від коронавірусу. Вимремо сильно, але не все. Люди в листопаді стануть менш байдужими, ніж зараз, додасться більше турбот про інших.

29 листопада чекає хороше поєднання Меркурія з Сонцем – це, мабуть, найкрутіша дата в листопаді. Називається вона нижнім поєднанням Сонця з Меркурієм і схожа на символічний молодик. Астрологічно це важлива подія, під час якої ви можете формувати нові ідеї і плани, які можна буде втілити в реальність. Це хороший, навіть найкращий, день для відкриття бізнесу. 29 листопада – непоганий день для заручин і одружень. Тож Меркурій у серці Сонця – це прекрасно.

До всіх інших напастей у листопаді нас чекає ще й вісь катастроф із зіркою Альдебаран. Це буде рекордний місяць за кількістю катастроф, розбитих машин, поїздів, що зійшли з рейок, авіакатастроф. Це найстрашніший і найнебезпечніший місяць у цьому році. Я б рекомендував здати квитки всім, хто планував вирушити в дорогу в цьому місяці.

Робота і ділова активність

Марс у цьому місяці буде проходити по Скорпіону – своєму знаку сили, а це означає, що косити він буде всіх. Це обіцяє тривожний період, коли напруженість буде витати в повітрі. Буде здаватися, запали сірник – і все вибухне.

Люди далеко не одразу будуть готові активно діяти в листопаді. Вони будуть починати ворушитися тільки в разі, коли буде відчуватися якась загроза. Якщо ж все буде йти рівно, і не буде жодних небезпек, навряд чи хтось стане активно шукати нову роботу, навіть якщо на старій далеко не все влаштовує, і там уже просто гноблять. Грубо кажучи, активно діяти люди будуть тільки тоді, коли відчують, що їх можуть звільнити.

При Марсі в Скорпіоні буде більше сміливості, щоб вийти із зони комфорту.

Банки, великі корпорації і серйозні підприємства в цьому місяці можуть пережити великі зміни. Якщо ви зайняті у великому бізнесі, зараз може з'явитися необхідність щось трансформувати у вашій діяльності. Звичні процеси можуть докорінно змінитися.

Втім, це буде стосуватися не тільки великих, але й дрібних компаній, де зміни будуть витати в повітрі, але в один прекрасний момент в них просто з'явиться нагальна необхідність. У листопаді вельми вірогідний крах окремих банків.

Марс у Скорпіоні неймовірно сильний, а тому і напругу він може принести неслабку. Ділові питання потрібно вирішувати з обережністю і не йти напролом. Краще вичікувати і виглядати відповідний випадок. Якщо у вас зрілі плани, пов'язані з професійним життям і справами, варто зупинитися, зорієнтуватися і прийняти правильне рішення. Сім разів відміряй і один раз відріж – це найкраще правило в листопаді.

14-20 листопада буде небезпечний, найстрашніший і жахливий період, що буде пов'язано з затемненням і напруженим аспектом Марса і Сатурна. У ці числа однозначно не можна нікуди виїжджати – небезпеки будуть всюди. Більше того, є ризик просто зайти у ванну, несподівано посковзнутися і вдаритися головою об підлогу, тобто навіть у ванну в ці дні потрібно заходити з обережністю.

Цей аспект буде пов'язаний з несподіваними подіями, здатними перевертати звичний хід речей з ніг на голову. При цьому можливі різні зіткнення, бунти, землетруси та інші форс-мажорні ситуації.

Якщо над вашим робочим колективом нависла якась загроза, ситуація може вийти з-під контролю саме 14-20 листопада.

Що стосується сприятливих моментів, то 1-3 листопада на нас чекають непогані дні для рекламної діяльності, вивчення питань, пов'язаних із бізнесом, проведення важливих переговорів і підписання договорів, а також для покупки нерухомості. На перший план у цей час можуть вийти питання співпраці. Всі питання в цей час слід вирішувати, радячись із партнерами.

17-18 листопада, прямо перед затемненням, багато рішень будуть прийматися, керуючись сприятливими почуттями та емоціями, правда, підписувати жодних паперів перед затемненням не варто. Емоційний настрій буде дуже важливий при вирішенні будь-якої справи. Дипломатичність і м'який підхід у цей період будуть здатні вирішити всі питання.

26-30 листопада можна буде відчути потужний приплив енергії і сил космосу, а бажання щось змінити буде особливо сильним. Поблизу цих дат будуть концентруватися сприятливі зміни і трансформації, завдяки яким будуть вирішені надскладні завдання.

Гроші

У листопаді слід перейти в режим економії, тому що Венера перейде зі Стрільця в Козерога. Всі важливі покупки слід встигнути зробити 1-4 листопада, причому в ці дні можна витрачати багато, навіть останні гроші. Однак всю решту листопада потрібно не забувати про заощадливий режим.

До грошей в цьому місяці потрібно ставитися серйозно. І витрати в основній своїй масі будуть раціональними. У листопаді вдасться чимало заощадити. Слід пам'ятати, що смітити грошима не варто – це небезпечно, та й особливого бажання не буде це робити.

Не виключено, що в листопаді хтось звалить на себе додаткову відповідальність, наприклад, складну роботу. Венера в Козерозі дуже сприяє цьому. При цьому зростатиме зарплата – листопад дуже сприяє зростанню винагород.

В середині місяця, 17-19 листопада, потрібно починати пошуки більш оплачуваної роботи або шукати більш платоспроможних клієнтів. Гривня в цьому місяці буде продовжувати зміцнюватися, а долар – падати. 11-13 листопада не виключені великі витрати, шахрайство та інші події, здатні привести до банкрутства, втрати грошей і небажаних боргів. Тому в ці дні категорично забороняється підписувати будь-якого роду контракти.

Любов і відносини

Венера в листопаді буде рухатися по Козерогу, що сприятиме серйозності у відносинах і настрою на сімейне життя. Молодим людям не буде хотітися відносин на одну-дві ночі. Венера в Козерозі вказує на те, що почуття будуть стриманими і серйозними. Людям не так просто буде відкривати свої почуття, і пристрасні зізнання залишаться в минулому.

Для початку серйозних відносин цей місяць цілком підійде. Відносини в цей період будуть зав'язуватися не одразу і не швидко, але вони будуть дуже тривалими і міцними.

Непоганий період для знайомств очікується 25-30 листопада, коли Венера буде робити гармонійний аспект. Бажання і інстинкти в листопаді будуть стримуватися розумом, але, незважаючи на це, місце для романтики все одно знайдеться.

У перший тиждень місяця буде не найсприятливіша ситуація для зав'язування відносин, особливо 3-4 листопада. У ці дні можуть бути сварки, розбіжності і непорозуміння навіть у сформованих пар. Настрій буде швидко змінюватися і складно буде стримувати свої емоції, а також можуть виникнути ревнощі.

Поїздки

Якщо говорити про те, коли краще в листопаді вирушати в поїздки і подорожі, то відповідь буде проста – ніколи. Є лише кілька більш-менш нормальних дат для початку подорожей:

  • поїздки на море – 1, 28-29 листопада;
  • поїздки в гори – 6-7 листопада;
  • поїздки у відрядження – 12 листопада;
  • поїздки заради зустрічі з ріднею, поїздки в село – 21 листопада;
  • поїздки в санаторії, лікувальні та оздоровчі установи – 24 листопада.

Категорично протипоказано вирушати в дорогу 2-3, 9-11 і 13-15 листопада. Якщо немає можливості скасувати поїздку, то будьте в дорозі максимально уважними і краще запасіться планом Б. Перебої з транспортом і поломки автомобілів у ці дні будуть забезпечені.

Найбільш катастрофічний період листопада – коли Марс робитиме напружений аспект з Ураном, тобто 16-19 листопада. В цей час літаки будуть дуже часто падати. Також у ці дні можливі землетруси, цунамі і масштабні катаклізми на зразок падіння астероїда.

Джерело: Главред
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...