Це буде переломний момент! Астролог назвав час та подію, яка може змусити Путіна закінчити війну проти України

Відомий астролог Алакх Ниранжан вважає, у вересні-жовтні 2024 року Україна може здобути суттєву перемогу, яка призведе до завершення або призупинення бойових дій. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Мій світ", передають Патріоти України.

Алакх Ниранжан зазначив, що не участь Росії у другому Саміті миру вплине на закінчення війна, а перемога України на полі бою. "У вересні-жовтні цього року буде дуже суттєва перемога. І ця перемога може призвести, при грамотному її використанні, до завершення або хоча б зупинки гарячої фази боїв. І саме це впливатиме на те, як поводитиметься Росія", - сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Шукайте себе в списку! Власники цих імен живуть понад 100 років

п’ятниця, 28 червень 2024, 12:00

За словами астрологів та експертів саме ці люди можуть прожити довге та наповнене життя, передають Патріоти України. Розповідаємо, які найпопулярніші імена зустрічаються серед довгожителів. Це жіноче ім'я найчастіше зустрічається серед довгожителів. Га...

"Невдовзі прийде час...": Старець отримав видіння про кінець війни в Україні - чого чекати

п’ятниця, 28 червень 2024, 8:22

Старець Прохор побачив точну дату підписання мирної угоди, яка принесе довгоочікуваний мир Україні. Про видіння, яким поділився старець Прохор, розповіли на YouTube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти України. Одного благословенного дня...