Це може змінити життя! Що треба встигнути до 4 грудня - астролог назвав "плюси" "коридору затемнень"

Під час "коридору затемнень" - у період із 19 листопада по 4 грудня – варто бути особливо обережним у справах та стежити за станом здоров'я. Крім того, неординарні дії у ці дні допоможуть скоригувати життєвий сценарій на краще, зазначають Патріоти України.

Про це розповів астролог, нумеролог Ігор Мехеда. Це час змін, які кожна людина може ініціювати сама, додав він. За словами астролога, всупереч поширеній думці, "коридор затемнень" може чинити не лише негативний, а й позитивний вплив на людину. Отримати "плюс" від нього можна у випадку, якщо людина готова працювати над собою.

Так, у період до 4 грудня рекомендується:

  • Зайнятися очищенням тіла й душі, а також особистого простору, позбутися того, що заважає радіти життю, переглянути коло друзів і припинити спілкуватися з "токсичними".
  • Постаратися чітко усвідомити свої бажання та потреби та намітити шлях до їхньої реалізації.
  • Звертати увагу на особливі "знаки", які посилатиме Всесвіт, наприклад, на "людей із минулого", які несподівано з'явилися у вашому житті, або події минулих років, які несподівано спливли у пам'яті, практикувати прощення.
  • Виконати справи, які давно відкладалися, вирішити питання, які чекали свого часу.
  • Позбуватися поганих звичок.
  • Загадувати бажання та медитувати.
  • Ініціювати будь-які зміни в житті, починаючи з дрібниць (змінити маршрут на роботу, додати новий елемент у гардероб) і закінчуючи глобальними.

Ігор Мехеда підкреслив, що астрологи минулих століть підходили до "коридору затемнень" ширше. "Вони вважали, що коридори затемнень існують не тільки між найближчими між собою затемненнями, а й між далеко віддаленими одне від одного. Наприклад, між місячним затемненням 26 травня 2021 року і сонячним 4 грудня 2021 теж існує "коридор затемнень".

"Якщо подивитися з цієї точки зору, ми завжди перебуваємо відразу в декількох "коридорах затемнень", – зауважив астролог. Тому всі озвучені рекомендації можуть бути застосовні в будь-який час.

Він додав, що "астрологічну ситуацію можна коригувати". У цьому контексті він навів історичний приклад. "Астролог передбачив одному італійському правителю, що на нього чекає смерть на полі бою. Правитель запитав, як має виглядати зоряне небо, щоб він залишався живим. Астролог зобразив таку карту, і правитель переніс її на купол грота, де вечеряв щодня. Усі битви були виграно, життя було збережено".

"Тому безвихідних ситуацій немає. Навіть якщо зірки створюють небезпеку втілення руйнівного сценарію, такий сценарій можна завжди виправити", – резюмував Ігор Мехеда.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...