"Це реально": Екзорцистка назвала дві дати, коли може закінчитись війна в Україні

Ченнелер та екзорцистка Ісіта Гайя вважає, що війна в Україні може закінчитись у 2024 або 2025 році. Вона зазначила, що з РФ можливі перемовини. Про це вона сказала на ютуб-каналі "Астрофеномен", передають Патріоти України.

Ісіта Гайя зазначила, що зараз вона бачить дві дати, коли може закінчитись війна. Вона наголосила, що це може відбутись під час переговорів.

"Реальність завершення війни в цьому році існує. Тобто зараз є дві гілки, які я бачу - цей рік та 2025 рік. Ця реальність про завершення війни і укладення угод, а у цьому братимуть участь багато країн, і вона дуже реальна", - сказала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як зрозуміти, що час почистити домівку від негативу: Кілька нехитрих способів

субота, 28 вересень 2024, 23:10

Все, що в нас оточує (стіни, меблі, посуд, будь-які предмети) вбирає енергію — як позитивну, так і негативну, вважають ізотерики. І коли кількість негативу зашкалює, у домівці починають відбуватися неприємні події. . Першими зміни енергетики не на кр...

Гороскоп на 28 вересня для всіх знаків зодіаку

субота, 28 вересень 2024, 5:20

Овен . Займіться справами, які приносять вам радість. Зустрічайтеся з друзями, сходіть на побачення, накресліть план ваших розваг і слідуйте йому. Це добрий день, щоб провести його з дітьми. У творчих людей може бути сплеск натхнення. Справи добре буд...