Це справді працює! Дізнайтеся, який колір приносить вам щастя згідно з знаком зодіаку

Всім нам відомо, що сузір’я, під яким народилася людина, має вплив на її особистість і характер. Знаючи знак зодіаку людини, можна судити про деякі переваги і недоліки її характеру, передають Патріоти України.

Просто вражає, якими іноді точними бувають ці характеристики. Кожен Знак Зодіаку, крім талісманів, має і власні кольори, що підкреслюють його кращі риси. А також приносять щастя! Якщо ви плануєте щось важливе, якщо хочете, щоб сьогоднішній день був вдалим-надягніть одяг провідних для вашого знаку Зодіаку кольорів.

Багато з нас інстинктивно відчувають ці кольори, у мене і в моєї подруги -улюблені кольори в одязі якраз провідні для наших знаків Зодіаку кольори. Швидше дізнайтеся про свої кольори, що приносять щастя!

Овен

Представникам даного знаку Зодіаку відмінно підходить червоний колір і всі його відтінки, яскраві і насичені. Цей колір здавна асоціюється з високою активністю, енергією, сміливістю і силою.

Телець

Основний колір для вас – синій, який несе умиротворення і впевненість. Заспокійливо впливає рожевий колір: будучи змішанням червоного і білого, він також вказує на прагнення до комфорту

Близнюки

Найближчим кольором для Близнюків є жовтий, тому що він енергійний, яскравий, і символізує рух. Представникам даного Знака він стимулює творчі сили і активність. Зелений, не менше добре їм відповідає, зміцнює здоров’я, самоповагу і наполегливість.

Рак

Основними кольорами Раків є сріблястий і сірий. Вони асоціюються зі спокоєм і місяцем, заспокоюють мінливі емоції. Для підняття духу добре підійде помаранчевий як досить оптимістичний колір.

Лев

Золотий колір викликає відчуття процвітання і краси, а ще він характеризує сердечну щедрість Левів. Для стабілізації експресивних емоцій вам підійде білий колір, а помаранчевий обов’язково підніме настрій

Діва

Дівам підходить зелений і коричневий. Шляхетний коричневий колір найкраще підходить практичним Дівам, тому що асоціюється з раціональним мисленням, а також землею і її дарами. Зелений стимулює розум і завжди символічно є знаком процвітання.

Терези

Терезам переважно вибирати пастельні тони, в першу чергу блакитні, зелені та колір морської хвилі. Блакитний для представників даного Знака є основним кольором, що допомагає знайти рівновагу і гармонію з собою

Скорпіон

Суперечливоиму і важкому характеру Скорпіонів відмінно відповідає пурпурний колір і всі темні відтінки червоного. Вони асоціюються з міццю і таємничістю, властивими народженим в цей період. Чорний колір також ідеально підходить для вас.

Стрілець

Представникам даного Знаку варто зробити вибір на користь глибоких відтінків фіолетового, що асоціюються з проявом амбіцій, влади і розкоші . Він є складовим з синього і червоного, поєднуючи два протилежних за якостями кольори так само, як в характері Стрільців поєднуються протилежності.

Козеріг

Стабільному і стійкому характеру Козерогів підходить коричневий колір, оскільки він уособлює стійкість і стабільність. Представникам даного Знака Зодіаку в принципі підходять темні тони, оскільки вони асоціюються зі стриманістю, дуже властивою для Козерогів якістю.

Водолій

Переважні неяскраві відтінки, в першу чергу, блакитний і зелений. Основною якістю Водоліїв є прагнення до пізнання. Саме ці тони відмінно допомагають стимулювати мислення. Ще одним кольором для представників даного Знака є сріблястий.

Риби

Все лілові і фіолетові відтінки якнайкраще підходять народженим в цей період. Вони часто асоціюються зі змінами і спотвореннями, уособлюють здатність Риб проникати в почуття і емоції інших людей, їх екстрасенсорні навички.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро буде нова війна - і це вже буде не наша історія": Переможниця "Битви екстрасенсів" вразила передбаченням

вівторок, 16 квітень 2024, 10:28

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова передбачила, що партнери України і далі не поспішатимуть надавати Україні допомогу, проте вона вважає, що "скоро буде нова війна", яка не стосуватиметься нашої держави. Про це вона сказала на своєму ютуб-...

Над Києвом сталося "небесне "знамення": Чого чекати найближчим часом

вівторок, 16 квітень 2024, 8:22

У небі над Києвом 14 квітня помітили унікальне явище – сонячне гало. Його наші пращури сприймали як важливе знамення. Сонячне гало — це світле слабко забарвлене коло навколо Сонця. Таке оптичне явище виникає внаслідок заломлення та відбиття світла в кр...