Це варто знати! Астролог розповів, що доводить до сказу кожен із знаків Зодіаку

Вибудовуючи відносини з людьми, корисно буде знати, що та чи інша людина найбільше цінує в оточуючих, а що – її може розлютити і вивести з себе. У кожного знака зодіаку - свої подразники, передають Патріоти України.

Астролог Влад Росс розповів Главреду, що найбільше виводить із рівноваги і дратує кожен із знаків зодіаку, які особливості характеру інших людей доводять їх до сказу.

Овна неймовірно дратує повільність. Він терпіти не може, коли затягується вирішення будь-якого питання, і не переносить людей, які занадто неквапливі.

Тільця виводять із себе жебраки, а також ті, хто погано і неохайно вдягається.

Близнюки не переносять неконтактних людей, людей "у собі". Їх дратують важкі на підйом люди, які не здатні враз зірватися і куди-небудь поїхати.

Рак не любить егоїстів, одинаків, вискочок і бомжів. Всі вони виводять Рака із себе.

Лев не терпить химерності і божевілля в оточуючих. Він розуміє тільки своє елітарне коло. Лева дратують ексцентричні особистості, що висувають дуже сміливі, часом божевільні, ідеї. Наприклад, Ілон Маск, який прагне здійснити політ на Марс – Леву цього не зрозуміти, адже, на його думку, ще повно справ на Землі.

Діва не любить, коли їй щось обіцяють і не виконують. Для неї вкрай важлива точність, акуратність і чистота. Відповідно, неохайна людина Діву буде дратувати.

Терези терпіти не можуть грубості, мату і агресії.

Скорпіона доводять до сказу люди, здатні на зраду.

"Червоною ганчіркою" для Стрільця стануть люди, які мають схильність повчати інших. Таких Стрільці вважатимуть "надто розумними".

Козерога дратують невиконані обіцянки і безвідповідальність людей.

Водолій терпіти не може монотонності і рутини. Його дратують і такі ж люди –ті, що не проявляють емоцій і що зовсім позбавлені ексцентричності.

Риб найбільше дратує критика на їхню адресу. Вони терпіти не можуть, коли їм роблять зауваження, критикують у чомусь, нехай навіть обґрунтовано.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...