Це змінить все: Глоба назвав щасливчиків серед знаків Зодіаку, які скоро зустрінуть справжнє кохання

У гороскопі на тиждень Павло Глоба розповів про знаки Зодіаку, які зможуть зустріти справжнє кохання. Астролог порадив цим везунчикам скористатися унікальним шансом до неділі 23 травня, який їм подарують зірки і планети. Про це пише slovofraza.com, передають Патріоти України.

Діва

Для Дів цей час ознаменується активним пошуком другої половинки. Вам захочеться уваги, компліментів, подарунків, флірту. Якщо ви задумалися про серйозні стосунки, не форсуйте події, краще перевірте як слід партнера на сумісність. Займіться зовнішністю, візьміть перерву від роботи і насолодіться приємними моментами.

Терези

У любовній сфері у Терезів все буде "цвісти і пахнути". Вас чекає багато приємних зустрічей, а стосунки можуть розвиватися дуже стрімко. У вже існуючих взаєминах дуже важливо частіше прислухатися до думки другої половинки. На вихідних астролог рекомендує відправитися на дачу, на природу з коханою людиною.

Козоріг

Козерогам у відносинах Павло Глоба радить навчитися слухати другу половинку. Самотнім Козерогам вдасться підкорити чиєсь серце. У будь-якому випадку, люди даного знака будуть в епіцентрі травня красиві і привабливі, як сама весняна природа. Вам варто цим скористатися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! Названо знаки зодіаку, для яких скоро настануть казкові часи

середа, 17 квітень 2024, 14:56

Зазвичай місячне та сонячне затемнення мають значний й досить негативний вплив на життя людей. Але за 12 днів після закриття коридору затемнень життя деяких знаків зодіаку почне змінюватися на краще, на них чекають приємні події, передають Патріоти Ук...

Гороскоп на 17 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 17 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить спокійним і стабільним для багатьох знаків зодіаку. Ймовірно, ви будете мати можливість сконцентруватися на своїх особистих і професійних ціля...