Цей четвер - день другого шансу: Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 12 січня

12 січня – невдалий час для відвертих розмов. Усе сказане вами використають проти вас. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Можна назвати цей четвер днем другого шансу, – говорить астрологиня. – Якщо одного разу ви не мали успіху в тому, за що бралися, обов'язково цього дня спробуйте ще раз. Успіх може прийти несподівано. Та це не стосується спортивних занять. Протягом найближчих трьох днів прагнути рекордів у спорті не варто. М'язи не працюватимуть на повну силу. Відкладіть придбання нового спортивного інвентаря, велосипедів та авто. Люди будуть критичні одне до одного. Зважатимуть на чужі помилки, не помічаючи власних. Утримайтеся від покупок у кредит. Не сидіть у чотирьох стінах. Знайомтеся, прийміть запрошення на побачення. Справжніми щасливчиками відчують себе Овни, Терези та Скорпіони. Вам щаститиме навіть тоді, коли не розраховуєте на успіх".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Знайдете річ, яку давно вважали втраченою. Порядку потребуватимуть справи на роботі. Відсутність дисципліни та безлад у документації завдадуть матеріальної шкоди.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не набирайте на себе справи, які вам не під силу. Оновлювати гардероб краще після 15 січня. Тоді речі пасуватимуть і довго носитимуться. Почуватиметеся ніяково, якщо приховуватимете щось від близьких. Рано чи пізно таємниця стане відомою.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Добре вестиметься керівникам. Шукайте способи домовитися з підлеглими. Розподіліть гроші так, щоб не відчувати скрути до кінця місяця. Не варто економити на продуктах і ліках. День вдалий для процедур, що зміцнюють здоров'я.

Рак (22 червня – 22 липня)

Познайомте коханих з друзями та ріднею. З освідченням зачекайте до лютого. Не сидіть на холодній поверхні. Не провокуйте появу циститу.

Лев (23 липня – 23 серпня)

За клопотами не помітите, як пролетить день. Краще відкласти відповідальну роботу. Доведеться відволікатися на проблеми родичів. Діліться грошима з тими, хто зараз їх потребує більше.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зустрінете людину, з якою приємно проводити час. Вкладайте гроші в оновлення гардероба. Придбайте речі, які підкреслять ваш статус. Не варто погоджуватися на керівну посаду. Ви не готові взяти на себе всю відповідальність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що чекає на Україну 2023 року: як переживемо зиму, чому подорожчає нерухомість і коли в нації з'явиться новий лідер

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ваша здатність говорити праву людям в очі викличе різку реакцію у співрозмовників. Контролюйте калорійність їжі, аби не набрати зайву вагу. Скористайтеся шансом покращити матеріальне становище. Таланитиме тим, хто вміє швидко змінювати плани. Для любителів стабільності день видасться непростим.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Обережніше під час акційний покупок. Звертайте увагу на недоліки речей, які хочете придбати. Зарплата надійде вчасно, але частину грошей витратите на організацію сімейного застілля. Доведеться влаштовувати дні народження для дітей та коханих.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Купуйте речі для комфорту в домі. Не час з'ясовувати стосунки з друзями. Хотітиметься стабільності. Підозріло ставитиметеся до всього нового й незвіданого. Не чекайте на подарунки. Те, чого бажаєте, купіть собі самі. Відкладіть придбання телефонів. Стримуйте апетит, не переїдайте.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не спокушайтеся на рекламу. Придбаєте купу непотребу. Звільніть свої шафи від мотлоху. Утримайтеся від покупки вживаної техніки. Важко вдаватиметься діалог з керівництвом. Зачекайте зі звільненням. Нове місце роботи знайдете не швидко.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не поспішайте щось змінювати в особистому житті. Ризикуєте втратити стосунки з дорогими серцю людьми. Стабільні заробітки дадуть можливість здійснити позапланові витратити.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Будьте готові робити все вчасно. Незавершене сьогодні, завтра буде не важливе. Постійно доведеться кудись поспішати. Схаменіться й переведіть подих. Вдалими будуть побачення.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

День коли можна кардинально міняти життя: Гороскоп на 29 квітня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 29 квітень 2024, 5:20

Цього дня можна робити вчинки, які буквально перевертають усе з ніг на голову: переходити на нове місце роботи, яка часто-густо не пов'язана з попереднім видом діяльності, змінювати сімейний статус, переїздити на ПМП не лише до іншого міста, а й до інш...

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...