Цей понеділок сприяє людям, які люблять зосереджуватися на роботі: Гороскоп на 3 квітня

3 квітня стежте за погодою. Якою вона буде цього дня, такою виявиться решта тижня, каже астрологиня Олена Максимова.

"Понеділок сприяє людям, які люблять зосереджуватися на роботі, - говорить астрологиня. – Це час науковців і винахідникам, тих, хто любить вчитися і розширювати власний світогляд. Не варто мріяти про щастя в далекій перспективі. Займайтеся невідкладними щоденними справами. Невдалий період перемовин. Зустрічі й укладання домовленостей краще планувати на вівторок чи середу. Приділіть увагу своїй зовнішності. Завітайте до перукарні. Похід по крамницях краще відкласти. Частіше траплятимуться браковані речі. Придбане авто не служитиме довго. Суперздібності у собі відкриють Козероги і Риби. Ви бачитимете, що чекає на друзів та знайомих. Зумієте зцілювати інших словом. Багатьом родичам заміните хорошого психолога. Не скупіться на поради та компліменти".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Добре працюватиме голова. Дійте мудро. Не бійтеся змін. Нововведення тільки покращать справи, над якими працюєте не один місяць. Допоможіть тому, хто опускає руки.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Реагуйте на зелене світло і щодуху рушайте вперед. Не час бити байдики. Сміливо реалізовуйте свої плани. Заробіток залежатиме від продуктивності. Ризикуєте віддалитися у стосунках з коханими через плітки.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Можете багато чого запланувати і здійснити. Це час відкриттів і успіху. Добре продумуйте кожен свій крок. Не йдіть на авантюру. Сліпий ризик дорого обійдеться.

Рак (22 червня – 22 липня)

Скоротіть список витрат. Зараз не варто купувати одяг, меблі і техніку. Будьте більш відкрити до діалогу з коханими. Не навантажуйте їх своїми проблемами.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Навколо всі метушитимуться. Вас це дратуватиме. Зберігайте спокій. Не беріть на себе додаткових фінансових обов'язків. Розширюйте коло спілкування. Вирушати на пошуки пари не час. Займіться укріпленням нігтів і волосся. Приймайте вітаміни.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не плануйте переїздів. Не давайте завдаток за нерухомість. Угода буде розірвана. Прислухайтеся до старших друзів і родичів. Досвід їхнього життя може стати вам у нагоді. Не дозволяйте комусь умовити вас. Остаточний вибір має бути за вами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для чотирьох знаків цей тиждень стане початком прориву і небаченого успіху – гороскоп на 3-9 квітня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Беріть до уваги досвід колег. Є шанс розширити свій бізнес чи піднятися вище кар'єрними сходами. Відчуєте застій у фінансовій сфері. Грошей катастрофічно не вистачатиме. Поруч будуть надійні партнери, готові підставити своє міцне плече.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Намагайтеся менше говорити. Не перевантажуйте голосові зв'язки. Легко буде втратити голос. Коли купуєте техніку, стежте, аби продавці правильно заповнювали гарантійні талони. Може паморочитися у голові, надокучатиме сонливість. Добре провітрюйте робоче місце.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Час збирати каміння. Тепер ваш імідж працює на вас. Добре вестиметься тим, хто встиг заявити про себе. Зароблятимете багато, але можуть виникнути проблеми з отриманням готівки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не обіцяйте те, чого зараз зробити не в силі. Доля застерігатиме від неприємностей. Віддайте частину заробленого на благодійність, тоді вдасться уникнути крадіжок. Утримайтеся від пліток. Розпочніть лікування запальних захворювань ясен. Протезування зубів краще перенести.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це день чудових новин. Тіштеся за успіхи людей, яких любите. Таланитиме на вигідні фінансові пропозиції. Не пропускайте шансу покращити матеріальне становище. Багато цікавого знайдете у книгах. Це будуть корисні підказки.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Це день протистоянь. Доведеться жертвувати власними інтересами. Слідкуйте за своїм гаманцем. Є ризик витратити гроші на те, що не планували. Підтримуйте коханих. Радійте їхнім успіхам. Уваги потребує система травлення. Турбуватиме печія.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 11-12 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 11 травень 2024, 5:20

Вихідні 11-12 травня можуть бути чудовим часом для відпочинку, розваг та занять, які вам подобаються. Це чудовий час для того, щоб насолодитися красою природи та зарядитися енергією на наступний тиждень. . Овен (21.03-19.04) . Цим вихідним для Овнів ...

Гороскоп на 10 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 10 травень 2024, 5:20

Це третій день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Близнюки. День 10 травня може бути дуже різноманітним і цікавим для ряду знаків зодіаку, оскільки він залежить від багатьох факторів, таких як індивідуальні обставини, план...